Om AutoOffer

Hvad er AutoOffer?

AutoOffer er en online platform hvor du kan bestille din fabriksnye bil til markedets bedste pris.

Koster det noget at bestille den nye bil gennem AutoOffer?

Nej.

Hvor kommer de nye biler fra?

Din nye bil bestilles hos den nybilforhandler vi samarbejder med på det pågældende mærke. Alle vores forhandlere er autoriserede danske nybilforhandlere og nøje udvalgt så du får den bedste pris på din nye bil.

Kommer der gebyr oveni prisen?

Nej, når du bestiller din nye bil gennem AutoOffer skal du ikke være bekymret for skjulte gebyrer. Vores priser er alt inklusiv. Dvs. at såvel leveringsomkostninger, klargøringsomkostninger og vores gebyr allerede er indregnet i de tilbudspriser du ser.

Har i også brugte biler?

Nej. Hos AutoOffer kan du kun bestille fabriksnye biler.Find din nye bil

Hvor kan jeg søge efter min nye bil?

Hvis du allerede ved hvilken ny bil du skal have, kan du søge efter den i søgefeltet på forsiden.

Jeg kan ikke finde det bilmærke, jeg leder efter?

Vi får løbende nye mærker og modeller på AutoOffer, så hvis der er et mærke du ikke kan finde, er du meget velkommen til at kontakte os og høre hvornår du kan forvente at mærket kommer til salg.

Jeg mangler en specifik variant?

Hvis du mangler en specifik variant for et bilmærke der forhandles på AutoOffer, så kontakt os venligst så opretter vi den til dig hurtigst muligt.

Hvor kan jeg tilføje ekstraudstyr til min nye bil?

For at tilføje ekstraudstyr skal du først vælge mærke, model og variant. På siden for den specifikke variant trykker du på knappen "konfigurer" og du har nu mulighed for at tilføje ekstraudstyr til din nye bil.

Jeg ved ikke hvilken bil jeg skal have?

Hvis du er i tvivl om hvilken bil du skal vælge kan du med fordel benytte dig af AutoOffer bilguide. Her skal du bare svare på seks simple spørgsmål, og så viser vi dig fire biler, som du kunne være interesseret i.

Du finder vores bilguide her.Din personlige profil

Hvordan opretter jeg en profil på autooffer.dk?

Du opretter en profil på autooffer.dk ved at klikke på knappen ”login” øverst til højre. Klik efterfølgende på knappen ”Opret konto” og indtast navn, e-mail og et kodeord til din nye profil. Når du trykker på knappen opret, sender vi en e-mail til dig med et aktiveringslink, som du skal klikke på. Når du har gjort det, er din profil aktiv.

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt min adgangskode?

Klik på knappen ”login” øverst til højre og efterfølgende på ”glemt adgangskode”. Her skal du indtaste den e-mail du brugte, da du oprettede dig. Du modtager nu et link, hvor du kan ændre din adgangskode.

Hvor ændrer jeg mine personlige oplysninger?

Du kan ændre dine indtastede oplysninger under din personlige profil. Log ind på din profil og klik på dit navn øverst til højre. Gå derefter ind i fanen ”rediger profil” og foretag ændringerne. Husk at gem.

Hvor ændrer jeg min adgangskode?

Du kan ændre din adgangskode under din personlige profil. Log ind på din profil og klik på dit navn øverst til højre. Gå derefter ind i fanen ”rediger profil”, klik på knappen ”skift password” og angiv din nye adgangskode.

Hvor sletter jeg min profil?

Du sletter din profil på autooffer.dk under din personlige profil. Log ind på din profil og klik på dit navn øverst til højre. Gå derefter ind i fanen ”rediger profil”, klik på knappen ”slet profil”.Bestilling

Trin 1: Vælg ekstraudstyr

Her har du mulighed for at konfigurer din nye bil ved at vælge ekstraudstyr.
Da vi samarbejder med førende nybilsforhandlere i Danmark, vil du kunne tilføje det samme ekstraudstyr her som ved din lokale forhandler. Hvis der er ekstraudstyr, du ikke kan finde, så kontakt os venligst så opretter vi det til dig med det samme.

Trin 2: Indtast oplysninger

Her skal du indtaste dine personlige informationer. Dine personlige oplysninger bruges til at komme i kontakt med dig, efter at du har accepteret bestillingssaftalen på din nye bil. De videregives kun til forhandleren, vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. part.
Her har du også mulighed for at angive at du ønsker finansieringtilbud, gratis levering samt om du har en byttebil.

Trin 3: Bestil bilen

Her får du en oversigt over din nye bil og din personlige information som du har indtastet. Når du har læst og tilkendegivet at du accepterer AutoOffers bestillingsbetingelser, bestiller du bilen og vores samarbejdende forhandler vil herefter tage kontakt til dig.Betaling

Hvordan betaler jeg for min nye bil?

Der sker ingen betaling gennem AutoOffer. Købet af din nye bil foretages altid direkte hos forhandleren. Når du har bestilt din nye bil kontakter forhandleren dig direkte, med henblik på at udarbejde en slutseddel. Betalingen sker til forhandleren.Levering

Hvor lang leveringstid er der på min nye bil?

Leveringstiden varierer på de enkelte biler. Når du har valgt mærke, model og den variant du ønsker at købe, kan du se den forventede leveringstid for den specifikke bil.

Hvordan får jeg min nye bil leveret?

Som en ekstra service tilbyder AutoOffer at levere din nye bil direkte til døren – helt gratis. Men du er selvfølgelig også velkommen til selv at drøfte leveringen med din forhandler, og aftale at du henter din nye bil selv eller at forhandleren leverer din nye bil.
Du kan læse om gratis levering her

Er der gratis levering i hele Danmark?

Ja. Din nye bil leveres gratis direkte til døren, ligegyldigt hvor I Danmark du bor.

Hvem leverer min nye bil?

AutoOffer samarbejder med Danmarks største autotransportør, Dansk Auto Logik. Deres lastbiler betjenes af erfarne chauffører, der sikrer dig høj leveringssikkerhed når du skal modtage din nye bil.Finansiering

Kan jeg få finansiering på min nye bil?

Ja. Hvis du ønsker at modtage finansieringstilbud fra forhandleren på din nye bil, kan du angive dette under trin 3, "Oversigt". Forhandleren har givet dig en god pris på din nye bil, og vi ved at de også kan hjælpe dig med et billigt finansieringstilbud.Byttebil

Hvad gør jeg med min byttebil?

Har du en byttebil som du gerne vil have en pris på, så har du mulighed for at angive dette under trin 2, "Indtast oplysninger".

Dialogen omkring din byttebil sker efter at du har accepteret bestillingssaftalen på autooffer.dk. Forhandleren vil herefter tage en snak med dig om, hvad din brugte bil kan købes for.

Du har også andre muligheder for at komme af med din brugte bil. Se hvilke her.Kvittering

Kan jeg printe min kvittering?

Når du har bestilt din nye bil, har du mulighed for at printe din kvitteringen. Vi sender også en kvittering til dig på din e-mail.

Jeg fik ikke printet min kvittering, hvad gør jeg?

Du har modtaget en e-mail med en kvittering på den e-mailadresse du har oprettet dig med. Her har du mulighed for at se din kvittering, hvis du ikke har printet den ud.Følg din ordre

Hvor kan jeg se min bestilling?

Under din personlige profil på autooffer.dk kan du se din bestilling under menupunktet ”Ordrer”.

Hvor kan jeg se mit ordrenummer?

Når du har gennemført din bestilling, får din ordre et ordrenummer. Dette nummer vil du kunne se på din kvittering, i step 5, samt på de efterfølgende e-mails du modtager.

Kan jeg følge med i min bestilling?

Ja. Du modtager en e-mail med en status på, hvor langt i bestillingsforløbet din nye bil er. Det betyder at du modtager en e-mail når:

 • Din nye bil er bestilt
 • Din nye bil er ankommet til forhandleren
 • Din nye bil er ved at blive klargjort
 • Din nye bil er klar til afhentning
 • Din nye bil er klar til levering
 • Tillykke med din nye bil (Modtages når din nye bil er leveret)Levering

Hvordan får jeg min nye bil leveret?

Som en ekstra service tilbyder AutoOffer at levere din nye bil direkte til døren – helt gratis. Men du er selvfølgelig også velkommen til selv at drøfte leveringen med din forhandler, og aftale at du henter din nye bil selv eller at forhandleren leverer din nye bil.
Du kan læse om gratis levering her

Er der gratis levering i hele Danmark?

Ja. Din nye bil leveres gratis direkte til døren, ligegyldigt hvor I Danmark du bor.

Hvem leverer min nye bil?

AutoOffer samarbejder med Danmarks største autotransportør, Dansk Auto Logik. Deres lastbiler betjenes af erfarne chauffører, der sikrer dig høj leveringssikkerhed når du skal modtage din nye bil.Fortryd bestilling

Kan jeg fortryde min bestilling?

Når du har bestilt din nye bil, bestiller vores forhandler bilen hjem. Det indebærer en betydelig omkostning for både forhandleren og AutoOffer. Derfor kan bestillingen som udgangspunkt ikke fortrydes. Skulle du alligevel fortryde din bestilling, vil du blive opkrævet et transaktionsgebyr på DKK 250 til AutoOffer, se punkt 2.6.3 i vores brugervilkår. Forhandleren kan også have haft omkostninger, og derfor kan forhandleren ligeledes kræve kompensation fra dig.Retningslinjer for sprogbrug

Sprogbrug på autooffer.dk

I forsøg på at holde en god tone samt en konstruktiv debat, forbeholder AutoOffer sig ret til at slette indlæg eller udelukke brugere, hvis én eller flere af nedenstående retningslinjer bliver overskredet:

Vi tolererer ikke:

 • Stødende sprogbrug imod individer eller grupper
 • Provokation
 • Racisme
 • Trusler
 • Upassende sprogbrug
 • Opfordringer til ulovligheder
 • Promovering eller anbefaling af kommercielle interesser, produkter eller personer

Vi opfordrer alle til at bidrage til den gode tone og i øvrigt kommentere, poste og stille spørgsmål.Retningslinjer for anmeldelser

Anmeldelser på autooffer.dk

Anmeldelser skal være ærlige, fair, faktuelle og formidles i en god tone.

Vi forbeholder os ret til at slette anmeldelser samt indlæg hvis:

 • Anmeldelsen samt indlæg har en uacceptabel tone, der er i strid mod reglerne for sprogbrug på autooffer.dk

Er du i tvivl om retningslinjerne eller ser en adfærd hos brugere af AutoOffer, som går imod vores reglement, kontakt os da venligst på kontakt@autooffer.dk.Mikrobil

Hvad er en mikrobil?

En mikrobil er en betegnelse for de små populære biler, der suser rundt i de danske byer. De betegnes typisk som værende fantastiske by biler, da de kan komme rundt over alt og ind på selv de mindste parkeringspladser. En mikrobil har nemlig det absolut mindste karosseri, men dette betyder derfor også at pladsen i en mikrobil er minimal.

En mikrobil kommer med enten ”3-dørs” eller ”5-dørs”, hvor bagagerumsklappen bliver betragtet som en decideret dør. Dermed er der også mange mikrobiler, der går under betegnelsen ”Hatchback”. Pladsen i en 3-dørs og en 5-dørs er dog det samme, da de har samme karosseri.

Fordele og ulemper ved en mikrobil

Fordele ved en Mikrobil:

 • Kører langt på literen
 • Fantastisk hvis du bor i byen på grund af størrelsen

Ulemper ved en Mikrobil:
 • Begrænset bagageplads
 • Udgang til bagsædet er besværligt ved en 3-dørsHatchback

Hvad er en hatchback?

Midt i 1970’erne så en ny biltype dagens lys, nemlig Hatchbacken hvilket anvendes bredt om både små og store biler. Hatchbacken har fået sit navn da bagagerumsklappen er hæftet (på engelsk ”hatched”) på den bagerste tagkant og i en skrå vinkel og fortsætter helt ned til nummerpladen. Dermed er der visse ligheder mellem en hatchback og en stationcar, da bagklappen kan åbnes helt op. En Hatchback er dog typisk et mere økonomisk og moderne valg, hvilket gør at denne karosseritype er populær blandt børnefamilier.

En hatchback kommer med enten ”3-dørs” eller ”5-dørs”, hvor bagagerumsklappen (hatchen) bliver betragtet som en decideret dør.

Fordele og ulemper ved en hatchback

Fordele ved en Hatchback:

 • God plads på bagsædet
 • Forholdsvis god plads i bagagerummet

Ulemper ved en Hatchback:
 • Adgang til bagsædet er besværligt ved en 3-dørsMini MPV

Hvad er en mini MPV?

En Mini MPV er i familie med den store MPV (multi purpose vehicle), dog en del mindre, som navnet antyder. Den er mindre da den er bygget på en mini-bils platform. Dette betyder at en Mini MPV har cirka samme længde som en mini-bil, men en Mini MPV er derimod højere. Karosseriet på en Mini MPV er gjort højere, for at gøre bilen mere rummelig og pladsen større, hvilket også betyder at man forbinder dem med små varevogne. Hvis du vælger en Mini MPV får du en praktisk bil med plads til mellem 5-7 personer og som ikke sprænger budgettet.

Fordele og ulemper ved en mini MPV

Fordele ved en Mini MPV:

 • God plads

Ulemper ved en MINI MPV:
 • På grund af højden får du en dårlig brændstoføkonomi (mere vindmodstand)Cabriolet

Fordele og ulemper ved en cabriolet

Fordele ved en Cabriolet:

 • Stor køreglæde

Ulemper ved en Cabriolet:
 • Begrænset plads både på bagsædet og i bagagerummet
 • Mindre kørekomfortSedan

Hvad er en sedan?

Hvordan vil din fireårige søn tegne en bil? Hvis han tegner en stor kasse med to hjul og en mindre kasse placeret centreret ovenpå har han tegnet karosseriet for en Sedan. Formen på en Sedan har nemlig formen som en ”traditionel bil”. En Sedan er kendetegnet ved at have et helt klassisk karosseri hvor bagagerummet er lukket af fra resten af bilen, så du ikke har mulighed for at tilgå det fra bagsædet. Bagagerummet åbnes som et låg og en Sedan har derfor ikke nær så meget plads som en stationcar.

Du finder typisk Sedan biler i firmabilsklassen da de med deres klassiske karosseri passer godt ind i en formel forretningsverden.

Fordele og ulemper ved en sedan

Fordele ved en Sedan:

 • Meget komfortabel bil for både kører og passager

Ulemper ved en Sedan:
 • Er ikke lige så rummelig som en stationcar.Stationcar

Hvad er en stationcar?

Forestil dig en Sedan som beskrevet ovenfor, forlæng så taget helt ned til den bagerste del af bilen og så har du en Stationcar. Forlængelsen af taget resulterer i at karosseriet har den samme højde fra forruden og hele vejen ned, hvilket giver dig et enormt stort bagagerum. En Stationcar er et populært valg blandt forretningsfolk, som gerne vil signalere at der er plads og overskud til børn og fritidsaktiviteter.

Fordele og ulemper ved en stationcar

Fordele ved en stationcar:

 • Fantastisk plads i bagagerummet og lavt forbrug

Ulemper ved en stationcar:
 • Selvom de er rummelige er der ikke plads til 7 personerMPV

Hvad er en MPV?

MPV står for ”Multi Purpose Vehicle” og indikerer at det er en bil, der kan benyttes til de fleste formål, da den har mange praktiske fordele. Karosseriet kan ses som en blanding mellem en minibus og en stationcar, da den har alle fordelene ved en stationcar, men med plads til op til 7 personer. Netop derfor har MPV’en fået kælenavnet ”familie flytteren”.

Da en MPV er højere end en stationcar er ind- og udstigningsforholdende dermed også bedre, hvilket gør det til en oplagt bil til børnefamilier, da de let kan få adgang til barnestole og seler. Hvis du vælger at benytte alle syv sæder i en MPV, skal du dog være forberedt på at bagagerumspladsen bliver minimal.

Fordele og ulemper ved en MPV

Fordele ved en MPV:

 • Plads til alle i familien – op til 7 personer

Ulemper ved en MPV:
 • Bagagerummet er stort men ikke stort nok til at alle 7 personer, kan have baggagen medSUV

Hvad er en SUV?

SUV står for ”Sport Utility Vehicle” og er en bil bygget på en solid ramme (chassis) med firhjulstræk, der dermed sagtens kan klare en tur på grusvejen eller gennem terræn. En SUV minder meget om en stationcar, men er bygget på en større ramme og har dermed et større karosseri og tilmed kraftigere trækkræft. Karosseriets størrelse gør også, at den har samme passagerkapacitet som en MPV, og dermed kan du i nogle SUVer være op til 7 personer. Hvis du vælger en SUV til under 7 personer, får du derimod et bagagerum som i en stationcar.

Fordele og ulemper ved en SUV

Fordele ved en MPV:

 • Godt udsyn og samme bagageplads som i en stationcar

Ulemper ved en MPV:
 • Kan være dyr i forbrugNy registreringsafgift - Sådan skal du forholde dig

Jeg har købt ny bil, men har ikke fået den leveret endnu – hvad gør jeg?

Hvis du har skrevet under på en slutseddel, men først får bilen indregistreret efter den nye registreringsafgift træder i kraft, skal du betale registreringsafgift efter de nye satser.

Hvordan bliver prisen på min slutseddel justeret?

Hvis din nye bil indregistreres efter den nye registreringsafgift træder i kraft, skal forhandleren hvor du har købt/bestilt bilen justere salgsprisen efter de nye satser.

Kan jeg fortryde en handel pga. afgiftsændringer?

Hvis både du og sælger har skrevet under på slutsedlen/købsaftalen er denne bindende for begge parter, og du kan som udgangspunkt ikke fortryde handlen.

Jeg har lige købt ny bil og fået den indregistreret – Har jeg ret til kompensation?

Hvis du har købt bil og fået den indregistreret inden den nye registreringsafgift trådte i kraft, har du betalt afgift efter den gamle registreringsafgift og du er ikke berettiget til en kompensation.

Gælder ændringerne også for brugte biler?

Afgiftsændringer gælder kun for indregistreringen af fabriksnye biler samt hvis du importerer en bil f.eks. fra Tyskland.Registreringsafgiftens udvikling gennem årene

Ny Registreringsafgift 1925

I 1920’erne var bilen anset som værende et luksusgode. Ligesom med andre luksusgoder blev det derfor i 1925 besluttet at indføre en afgift på biler. Dette blev Danmarks første registreringsafgift.

D. 01 januar 1925 blev den første bilafgift indført med en afgift på 15-40 procent. Med virkning fra denne dato skulle danskerne fremover betale 15 procent i bilafgift af de første 2.000 kr. stigende til 40 procent af bilens værdi over 3.650 kr.


Ny registreringsafgift 1957

Efter anden verdenskrig indførte man merafgifter på importerede vare. Her blev den såkaldte dollarpræmie på alle importerede biler blandt andet indført, hvor man skulle betale 50 procent i afgift af bilens værdi.

i 1957 begyndte den Danske økonomi så småt at komme sig over krigen, og dollarpræmien blev derfor fjernet, men bilafgiften blev samtidig hævet. Danskerne skulle nu betale 70 procent i bilafgift af de første 2.000 kr. stigende til 130 procent af bilens værdi over 15.000 kr.


Ny registreringsafgift 1977

Med de to oliekriser i 70’erne steg bilafgifterne yderligere, og i 1977 nåede afgifterne op på de famøse 150 og 180 procent. Den markante stigning i bilafgiften betød at statskassen kunne indkassere mange 100 millioner kr. årligt.


Ny registreringsafgift 2015

I 2015 skete det mange havde ventet på – registreringsafgiften blev for første gang siden indførelsen i 1925 sat ned. Den høje afgift på 180 procent som blev sat ned til 150 procent.
Læs mere her: ”Historisk afgiftsnedsættelse gør nye biler billigere”


Ny registreringsafgift 2016

I 2016 skete der ikke en ændring i selve registreringsafgiften, men skalaknækket som angiver hvornår du skal betale den lave og den høje afgift blev hævet. Skalaknækket blev hævet fra 81.700 kr. til 106.600 kr.
Læs mere her: ”2017 Finanslov giver billigere biler”


Ny registreringsafgift 2017

2017 blev året hvor registreringsafgiften var det helt store samtaleemne. Folketinget var splittet og det tog knap en måned for Regeringen og Dansk Folkeparti at blive enige omkring hvordan den nye registreringsafgift skulle se ud. Regeringen ønskede en nedsættelse og Dansk Folkeparti ønskede en komplet omlægning med fokus på bilens miljø og tekniske egenskaber.

Resultatet blev nedsættelse i registreringsafgiften, hvor den lave procentsats på 105 blev sat ned til 85 procent, en forhøjelse af skalaknækket fra 106.600 kr. til 185.500 kr., og en omlægning af tekniske fradrag, der tilgodeser miljøet og sikkerhed.
Læs mere her: ”Finanslov 2018: Ny registreringsafgift er på plads!”