DS

Måske lyder bogstaverne DS mest bekendt bagved mærket Citroen. Men DS er sprunget ud som et separat mærke, der appellerer til købere på udkig efter en bil med markant design, banebrydende formgivning og fremragende kørekomfort.

DS modeller og besparelser
Model Spar fra Tilbudspriser
Få tilbud
Få tilbud

DS – Citroën premiummærke


Mange kender nok bedst DS som værende en del af franske Citroën, men siden 2014 har det været et selvstændigt mærke med ambitioner om at skabe franske kvalitets biler.

DS’s arv går dog helt tilbage til 1955 hvor den første Citroën DS blev skabt, som den første bil med det ikoniske hydropneumatisk affjedringssystem. Med udgangspunkt i det originale DS bil design og teknologi valgte PSA Group (ejer af Citroën og Peugeot) senere at introducere DS som deres nye premium undermærke. DS blev PSA’s nye undermærke der skulle bane vejen ind på markedet for premium biler og i 2010 kom den første Citroen DS 3 på gaden.

DS er efterfølgende i 2014 blevet et selvstændigt mærke som giver dig stil- og karakterfulde biler som ikke bare ser hamrende godt ud, men som også er velbygget.

Navnet DS står for ”Different Spirit” som er et udtryk for at DS udfordrer de eksisterende normer for bilproduktionen teknologi og innovation.

Læs mere om DS på hjemmesiden for DS Danmark