Citroën Berlingo

Citroën Berlingo er en ny familiebil, som også kan købes som 7 personers familiebil. Rummelig, praktisk, og funktionel som en schweizerkniv. Køb en ny Berlingo Multispace, hvis du er på udkig efter en ny bil, som virkelig kan rumme hele familien uden at gå på kompromis.
Bedømmelse:
4.0 / 5 stjerner ud af 4 anmeldelser

Citroën Berlingo

STREET+

Motor/variant
1.5 BLUEHDI 100 STREET+

STREET

Den nye Citroën Berlingo Street er den mindste kampagnemodel og fåes kun med Citroëns 1.5 BluHDi diesel motor. Af udstyr får du her en fartpilot, multifunktionsrat i læder, varme i forsæderne samt active saferty break Hvis du gerne vil have mere udstyr har du dog mulighed for bla. at tilvælge den lækre touch screen med apple carplay og DAB+ radio, automatisk klimaanlæg og parkeringssensor bag.
Motor/variant
1.5 BLUEHDI 100 STREET

ICONIC

Citroën Berlingo ICONIC er den mest solgte udstyrsversion, hvor du får en super komfortabel praktisk gris. Regn og lyssensor, varme i forruden, automatisk klimaanlæg og Apple Carplay er bare lidt af det udstyr du får med gratis. Og som en del af Citroëns nye Berlingo design får du her også den hvide designpakke med, som betyder at bilens tågelygter bliver indrammet af den hvid ramme.
Motor/variant
1.5 BLUEHDI 100 ICONIC
1.5 BLUEHDI 100 ICONIC 7 SÆDER XL
1.5 BLUEHDI 130 ICONIC
1.5 BLUEHDI 130 ICONIC 7 SÆDER XL AUTO
1.5 BLUEHDI 130 ICONIC AUTO

SKYLINE

Med en Citroën Berlingo SKYLINE går du all-in på udstyr! Har bliver dine 16” stålfælge opgraderet til alufælge, du får nu ikke bare parkeringssensor bag, men også foran og så kan børnene nyde godt af mørktonede ruder bag. Farven er som standard Hvid Banguise, men for bare 5.000 kroner kan du vælge imellem en lang række af flotte metallakfarver, der fuldender din nye Berlingos udtryk.
Motor/variant
1.2 PURETECH 130 SKYLINE AUTO
1.5 BLUEHDI 100 SKYLINE
1.5 BLUEHDI 130 SKYLINE AUTO