Citroën C3

Citroën C3 er en ny bil med simple løsninger, til en praktisk livsstil. Citroën C3 er en fransk hverdagsbil, som opfylder dine krav til en enkel ny bil med fornuftig plads, overskuelig indretning og en pris der ikke vælter dit budget. Citroën C3 har en umiddelbar siddehøjde og godt udsyn med store ruder – et sundt økonomisk alternativ som lille ny familiebil.
Bedømmelse:
3.5 / 5 stjerner ud af 4 anmeldelser

Citroën C3

Live

Citroen C3 Live er den laveste udstyrsvariant og kommer som standard med bl.a. Fartpilot, LED-Forlygter, Fjernbetjent centrallås, Højdejusterbart førersæde, Bluetooth, 4 Højtalere, Coffee Break Alert, Hill Assist mm!
Motor/variant
1.2 PureTech 83hk 5 Trins Manuel Benzin Live

Feel

Citroen C3 Feel er næste udstyrsvariant og kommer som standard med det udstyr du får i en Live model samt yderligere bl.a. LED-Kørelys, Tågeforlygter, El-Foldbare sidespejle, El-Justerbare sidespejle, Automatisk klimaanlæg, Opvarmede sidespejle, Varme i forsæder, 7" Touch Screen, Apple CarPlay, Vejstribealarm mm.
Motor/variant
1.2 PureTech 83hk 5 Trins Manuel Benzin Feel
1.5 BlueHDi 100hk 5 Trins Manuel Diesel Feel

Feel Sport

Den nye Citroen Feel Sport er næste step i udstyrsvarianterne og kommer udover det udstyr du får med fra Feel varianten yderligere med Airbumps (Kan fravælges) samt kommer den med Sort Tagfarve!
Motor/variant
1.2 PureTech 83hk 5 Trins Manuel Benzin Feel Sport

Paris

Den næste udstyrsvariant i Citroën C3 serien kaldes Paris og kommer som standard med alt det udstyr du får med fra Feel Sport varianten (pånær Varme i forsæder). Dog får du yderligere Baksensorer, Navigation og Standard Farvepakke (Sort om tågeforlygter, Hvid om Airbumbs) med når du køber den nye Citroen C3 Paris.
Motor/variant
1.2 PureTech 83hk 5 Trins Manuel Benzin Paris

Shine LTD

Citroen C3 Shine LTD kommer som standard med det udstyr du får med fra Feel Sport varianten (Pånær Varme i forsæder) samt yderligere 16" Alufælge, Mørktonede ruder bagved, Regn- og Lyssensor, El-Sideruder bagved og Active Safety Brake.
Motor/variant
1.2 PureTech 83hk 5 Trins Manuel Benzin Shine LTD

Shine

Citroen C3 Shine er næste udstyrsvariant og kommer som standard med det udstyr du får med fra Shine LTD varianten samt yderligere Baksensor, Varme i forsæder og Standard Farvepakke (Sort om tågeforlygter og hvid om Airbumb)!
Motor/variant
1.2 PureTech 110hk 6 Trins Automatgear Benzin Shine
1.2 PureTech 83hk 5 Trins Manuel Benzin Shine
1.5 BlueHDi 100hk 5 Trins Manuel Diesel Shine

Shine Sport

Den nye Citroen C3 Shine Sport er topmodellen i C3 serien. Du får dermed en praktisk og eksklusiv hatchback som både kan bruges alle steder, men som samtidig også bringer dig til destinationen komfortabelt! Som standard får du alt det udstyr du får med fra Shine LTD varianten samt yderligere bl.a. 17" Alufælge, Læderrat, Bakkamera, Nøglefri adgang & Start, Citroen Advanced Comfort Seats, Navigation mm.
Motor/variant
1.2 PureTech 110hk 6 Trins Automatgear Benzin Shine Sport
1.2 PureTech 83hk 5 Trins Manuel Benzin Shine Sport
1.5 BlueHDi 100hk 5 Trins Manuel Diesel Shine Sport