Log ind for at se AutoOffers priser på en ny Citroën C4 Cactus - Helt gratis!

Log ind eller opret din gratis bruger og få fuld adgang til AutoOffers tilbudspriser.
Log ind / Opret bruger
 

Citroën C4 Cactus

Er du med på moden? Så stop med at lede… Den nye Citroën C4 Cactus er som et par friske neon-farvede kondisko. Anvendelig både i byen og på lange ture, og samtidig funky – rigtig funky. Nytænkning er sat forrest, og derfor er interiøret minimalistisk, men funktionelt. Udefra er Citroën C4 Cactus et friskt pust med sine AirBumps, som beskytter bilen mod buler.
Bedømmelse:
4.7 / 5 stjerner ud af 4 anmeldelser

Citroën C4 Cactus

LIVE

LIVE versionen er Citroëns laveste udstyrsniveau for den populære Cactus, men du får alligevel aircondition, Bluetooth + USB-indgang, 7" Touch Screen, Fartpilot, LED-Kørelys, Varme i forsæderne, Læderrat med kromdetaljer og meget, meget mere med som standard. Vil du gerne have pakkerne Pack Auto og Pack City Kamera med? Så vælg istedet kampagneversionen ICONIC.
Motor/variant Listepris
1.6 BLUEHDI 100 LIVE
153.970 DKK

ICONIC

Hvis du gerne vil have lidt mere komfortabelt udstyr i din nye Citroën C4 Cactus, så er en ICONIC kampagnemodel lige noget for dig. Her får du samme udstyr som en Aspire, men du får også “Pack Auto” med automatisk klimaanlæg, regnsensor og automatisk tænding af lys, samt pakken “Pack City Kamera” med bakkamera og parkeringssensor bag.
Motor/variant Listepris
1.6 BLUEHDI 100 ICONIC
158.970 DKK

ICONIC FREE

Med udstyrsniveauet ICONIC FREE får du alt det udstyr som ICONIC kampagnemodellen tilbyder, men du får også panoramaglastag med som standard.
Motor/variant Listepris
1.6 BLUEHDI 100 ICONIC FREE
170.970 DKK


Andre kiggede også på disse biler


Flexleasing - din genvej til drømmebilen