Dacia Duster

Den nye Dacia Duster, er en rummelig ny bil, som opfylder de praktiske krav du måtte have til en ny bil. Den nye Dacia Duster fås også som firehjulstrækker og er et spændende valg for dig, hvis du er prisbevidst og har store krav til en bil, du bogstavelig talt kan tage med til stranden eller i skoven. Danmarks billigste SUV’er.
Bedømmelse:
3.3 / 5 stjerner ud af 3 anmeldelser

Dacia Duster

Streetway

Dacia Duster Streetway er basisvarianten af den populære Dacia Duster. Som standard får du bl.a. ABS, Bremsekraftforstærker, Nødbremseassistent, ECO-Funktion, Elektrisk Stabilitetskontrol, Hill Start Assist, Cruise Control, Aircondition, Varme i forsæder, El-Sidespejle med varme mm!
Motor/variant
TCe 100hk S&S 5 Trins Manuel Benzin Streetway

Prestige

Prestige er det ultimative udstyrsniveau for den nye Dacia Duster, som er fyldt med lækkert og komfortabelt udstyr! Du får alt det udstyr du får i en Streetway variant samt yderligere bl.a. 17" Alufælge, Sidespejle i krom, kofangerbeskyttelse i mat kromlakering samt tonede ruder ved bagsædet, bagerste siderude og bagruden, Navigation, Parkeringsensor bag, Bakkamera, Midterarmlæn foran mm!
Motor/variant
Blue dCi 115hk S&S 6 Trins Manuel Diesel Prestige
TCe 100hk S&S 5 Trins Manuel Benzin Prestige
TCe 150hk S&S 6 Trins Manuel Benzin Prestige