Ford Fiesta

En af de største ’Hard-Hitters’ som minibil er her den nye Ford Fiesta. Føler du dig som et moderne menneske, som godt kan lide et lækkert design, men som alligevel har fornuft nok til at købe en praktisk lille ny bil? Så rammer den nye Ford Fiesta dig lige hvor det varmer aller mest. Fed ny bil i smukt design og Aston Martin look. Dejlig ny hverdagsbil.
Bedømmelse:
4.0 / 5 stjerner ud af 1 anmeldelser

Ford Fiesta

Kampagnemodeller

Ford's kampagnemodeller tilbyder lige nu at opgradere udvalgte modeller til 30hk mere uden merpris! Du får derfor en bil der er nem at parkere alle steder, samt en bil der kan følge med de fleste på motorvejen UDEN merpris! Kampagnemodellerne findes i et begrænset antal.
Motor/variant
1.0 EcoBoost Hybrid 155hk 6 Trins Manuel ST-Line
1.0 EcoBoost Hybrid 155hk 6 Trins Manuel Titanium

Connected

Ford's, Fiesta Connected betegner det laveste udstyrsniveau Fiesta'en kan fås i. Dog er dette ikke ensbetydende med at du går glip af en masse lækkert udstyr, tværtimod. I connected får du bl.a. Halogenforlygter, el-betjente og opvarmede sidespejle, Lane keeping aid, 8" Touchskærm, Apple carplay og meget mere!
Motor/variant
1.0 EcoBoost DCT 125hk Connected
1.0 EcoBoost Hybrid 6 Trins Manuel 125hk Connected
1.0 EcoBoost Hybrid 6 Trins Manuel 155hk Connected

Titanium

Ford Fiesta Titanium er en af de absolut mest solgte udstyrsversioner af Fiesta. Udover standardudstyret fra Connected modellen kommer Titanium modellen med 15" Alufælge, Kølergrill m. kromglans og lister, Tågeforlygter med drejefunktion, LED-kørelys, Parkeringssensor bag, Automatisk klimaanlæg, Opvarmet rat, Regnsensor med nedblændende bakspejl samt massere endnu!
Motor/variant
1.0 EcoBoost DCT 125hk Titanium
1.0 EcoBoost Hybrid 6 Trins Manuel 155hk Titanium
1.0 Ford EcoBoost 6 Trins Manuel 95hk Titanium
1.0 Ford Ecoboost Hybrid 6 Trins Manuel 125hk Titanium

ST-Line

Hvis du er ude efter at have et sporty look på din Fiesta så er ST-Line et fremragende valg. Udover standardudstyret fra Titanium modellen, kommer ST-Line med 17" Alufælge, Sportsundervogn, ST-Line body styling kit, LED-Baglygter, sporty forsæder, Ford power-startknap og meget mere!
Motor/variant
1.0 EcoBoost 95hk 6 Trins Manuel ST-Line
1.0 EcoBoost DCT 125hk ST-Line
1.0 EcoBoost Hybrid 125hk 6 Trins Manuel ST-Line
1.0 EcoBoost Hybrid 155hk 6 Trins Manuel ST-Line

Active

Ford Fiesta's Active er en 'Crossover' hvilket betyder at du får en Fiesta med mere frihøjde hvilket får den til at minde mere om en mindre SUV end en lille almindelig bybil. Udover det standardudstyr du ville få i en Titanium model, får du bl.a. 17" Alufælge, Tågeforlygter med blank pynteglas, Sorte tagrælinger, Active body styling kit, Formede sporty sæder og mere endnu!
Motor/variant
1.0 EcoBoost 95hk 6 Trins Manuel Active
1.0 EcoBoost DCT 125hk Active
1.0 EcoBoost Hybrid 155hk 6 Trins Manuel Active
1.0 Ecoboost Hybrid 125hk 6 Trins Manuel Active

Vignale

Ford Fiesta Vignale giver dig det højeste niveau af luksus du kan få i en Ford Fiesta. Du får ikke bare en fuldt udstyret og komfortabel Ford Fiesta, du får også en eksklusiv bil og mulighed for interiørvalg der ikke findes i de andre udstyrsniveauer. Udover det udstyr du ville få i en Titanium får du bl.a. 17" Alufælge, Automatisk op-/nedblænding, Mørktonede ruder, bakkamera, Blind Spot information system, Semi-automatisk parkeringssystem, B&O lydsystem, Navigation, Fuld lædersæder (Sort), Aktiv fartpilot med pre-collision, Trafik skilte genkendelse, Nøglefrie døre, Trådløs oplader og meget meget mere!
Motor/variant
1.0 EcoBoost DCT 125hk Vignale
1.0 EcoBoost Hybrid 125hk 6 Trins Manuel Vignale
1.0 EcoBoost Hybrid 155hk 6 Trins Manuel Vignale