Ford Fiesta

En af de største ’Hard-Hitters’ som minibil er her den nye Ford Fiesta. Føler du dig som et moderne menneske, som godt kan lide et lækkert design, men som alligevel har fornuft nok til at købe en praktisk lille ny bil? Så rammer den nye Ford Fiesta dig lige hvor det varmer aller mest. Fed ny bil i smukt design og Aston Martin look. Dejlig ny hverdagsbil.
Bedømmelse:
4.0 / 5 stjerner ud af 1 anmeldelser

Ford Fiesta

Active

Motor/variant
1.0 EcoBoost S/S 100HK Active
1.0 EcoBoost S/S 125HK Active
1.0 EcoBoost S/S 140HK Active

Trend

Ford Fiesta Trend er navnet på det laveste udstyrsniveau af alle Ford Fiesta. Trend indeholder standardudstyr så som: MyKey, højdejusterbart førersæde, varme i forsæder, krom-dørhåndtag indvendigt, krom front om luftindtag, el-ruder for og fjernbetjent centrallås. Trend har 16” stålfælge.
Motor/variant
1.0 EcoBoost S/S 95HK Trend
1.1 S/S 70HK Trend
1.5 TDCi S/S 85HK Trend

Titanium

Ford Fiesta Titanium er en af de absolut mest solgte udstyrsversioner af Fiesta. Udstyr udover Trend er bl.a. 16” alufælge, krom detaljer udvendigt, halogenlygter og LED kørelys. Indvendig har Titanium også læderrat og -gearstang, aircondition, 6,5" touchskærm og mere endnu. Ford Fiesta Titanium er til dig der ikke vil gå på kompromis med udstyr.
Motor/variant
1.0 EcoBoost S/S 125HK Titanium
1.0 EcoBoost S/S 95HK Titanium
1.5 TDCi S/S 85HK Titanium

ST-Line

Hvis du vil have sporty look på din Fiesta, men ikke har lyst til at købe ST racer-versionen, så er ST-Line et kanon valg. Standardudstyr indvendigt omfatter læderrat, -håndbremse og - gearknop, sporsæder i stof med røde syninger, sædevarme, Komfort- & Audiopakke 1 som indeholder aircondition, SYNC, Bluetooth og automatisk nødopkald osv. Udvendigt standardudstyr: 16” alufælge, skørtesæt, tonede ruder bag og meget mere. Du får et spændende mix af cool design med mulighed for at vælge økonomiske motorer.
Motor/variant
1.0 EcoBoost S/S 125HK ST-Line
1.0 EcoBoost S/S 140HK ST-Line
1.0 EcoBoost S/S 95HK ST-Line
1.5 TDCi S/S 85HK ST-Line

Vignale

Ford Fiesta Vignale giver dig det højeste niveau af luksus du kan få i en Ford Fiesta. Vignale er et koncept Ford tilbyder på tværs af deres modelrække. Du får ikke bare en fuldt udstyret og komfortabel Ford Fiesta, du får også en eksklusiv bil og mulighed for interiørvalg der ikke findes i de andre udstyrsniveauer. Vælg Vignale hvis du vil have en helt speciel og unik Ford Fiesta.
Motor/variant
1.0 EcoBoost S/S 140HK Vignale

ST2

Er du på udkig efter en racerbil? Så er Ford Fiesta ST med 182 hk værd at kigge på. Den kører fra 0-100 km/t på bare 6,9 sek. og i Fiesta ST får du standardudstyr som bl.a. Recaro sportsforsæder, bodystyling kit med stænklapper, bagspoiler, og dobbelt udstødning, ST sportundervogn, 17” Flash Grey alufælge, ST læderrat og gearknop, skivebremser for og bag mm. ST fås i ST1 og ST2. ST2 har lidt mere udstyr så som klimaanlæg, dellædersæder og SONY audiosystem.
Motor/variant
1.5 EcoBoost S/S 200HK ST2
1.5 EcoBoost S/S 200HK ST2

ST3

Den nye Ford Fiesta ST3 er den ultimative racerbil! Du får alt udstyret som ST2 har, men du får også SYNC3 med navigation, el-ruder bag, nøglefrie døre og start-stop knap. opvarmede forsæder, regnsensor og klimaanlæg. Som den komplete racerbil har den selvfølgelig også 18" alufælge og røde bremsekalibre. Var der nogen der sagde vroom vroom!?
Motor/variant
1.5 EcoBoost S/S 200HK ST3
1.5 EcoBoost S/S 200HK ST3