Log ind for at se AutoOffers priser på en ny Hyundai i10 - Helt gratis!

Log ind eller opret din gratis bruger og få fuld adgang til AutoOffers tilbudspriser.
Log ind / Opret bruger
 

Hyundai i10

Leder du efter en frisk ny microbil til billige penge, så er den nye Hyundai i10 et velkørende eksemplar. Den lille nye microbil kan du købe med udstyr, som varme i rattet, fartpilot og klimaanlæg. Men den nye Hyundai i10 har også vundet Red Dot Design prisen, og det er med god grund. Du kigger nemlig her på en frisk ny bil, som træder frem i trafikken, med 5 års garanti som standard.
Bedømmelse:
4.0 / 5 stjerner ud af 1 anmeldelser

Hyundai i10

Spring Komfort Edition

Kampagnemodel: Hyundai byder varmen velkommen med de nye Spring kampagnemodeller som er fyldt med udstyr! Du får blandt andet 1-zonet klimaanlæg, Apple Carplay, Farpilot, Multifunktionsrat og varme i både forsæderne og rattet. Tilbuddet gælder t.o.m. 31.05.2019
Motor/variant Listepris
1.0 ECO - 67 hk Spring K Edition 4-pers.
109.995 DKK

Spring Deluxe Edition

Kampagnemodel: Med en ny Hyundai i10 Spring Deluxe får du ud over alt det lækre udstyr som Komfort versionen har også baksensor, el-ruder bag, Hill assist, LED-kørelys, privacy glass og meget, meget mere!
Motor/variant Listepris
1.0 ECO - 67 hk Spring D Edition 4-pers.
116.995 DKK

Trend

Med denne variant bliver Hyundai’s mindste familiemedlem straks mere spændende. Den har samme udstyr som Life, men den har nemlig også klimaanlæg, Bluetooth, el-spejle med varme, el-ruder for, fjernbetjent centrallås, multifunktionsrat og højdejusterbart førersæde.
Motor/variant Listepris
1.25 - 87 hk Life 5-pers. aut.
129.995 DKK


Andre kiggede også på disse biler