Hyundai i20

Er du på udkig efter en ny bil som ikke er så stor, men samtidig kan opfylde dine praktiske krav i hverdagen, så er den nye Hyundai i20 bilen til dig. Som vinder af to Red Dot Design priser er den nye Hyundai i20 et bevis på at små nye biler også kan se bragende flotte ud. Her står den nemlig på en frisk ny bil, som træder frem i trafikken, med 5 års garanti som standard.
Bedømmelse:
4.0 / 5 stjerner ud af 1 anmeldelser

Hyundai i20

Pure

Hyundai i20 Pure er standardvarianten i i20 modellen og kommer som standard med bl.a. 6 Airbags, 4x El-Ruder, ABS-bremser med Traction Control og Hill Assist, Aircondition, Autolight, Automatisk skiltegenkendelse, Automatisk Nødbremse med Fodgængergenkendelse, Bluetooth, Diskanthøjtalere, eCall, El-Sidespejle med varme, Fartpilot med fartbegrænserfunktion, Fri Bane-Assistent, Multifunktionsrat, Sideblink integreret i sidespejlene, Start & Stop funktion, Aktiv Vognbaneassistent og meget mere!
Motor/variant
1.0 T-GDi 100hk 6 Trins Manuel Pure
1.2 MPi 84hk 5 Trins Manuel Pure

Essential

Hyundai i20 Essential er den miderste udstyrsvariant og kommer som standard med alt det udstyr du får i en Pure variant, samt yderligere bl.a. 10,25" Digital instrumentering, 8" Touchskærm, Apple CarPlay og Android Auto, Automatisk nødbremse med drejefunktion og cyklistgenkendelse, Bakkamera, Baksensor, LED-Kørelys, Gearknop i kunstlæder, Rat i kunstlæder, Varme i forsæder, Varme i rat mm.
Motor/variant
1.0 T-GDi 100hk 6 Trins Manuel Essential
1.0 T-GDi 100hk 7 Trins DCT Automatgear Essential
1.2 MPi 84hk 5 Trins Manuel Essential

Advanced

Hyundai i20 Advanced er topmodellen i i20 serien og kommer spækket med udstyr! Du får derfor en minibil som er stor nok til at have børnene med, lille nok til at parkere alle vegne, og komfortabel nok til at kunne køre på ferie til Sydfrankrig! Som standard får du alt det udstyr du får i en Essential variant samt yderligere bl.a. 16" Alufælge, Automatisk anti-dug, Automatisk nedblændende bakspejl, LED-Forlygter både nær- og fjernlys, Indirekte LED-Positionslys, Statisk Kurvelys, Tågeforlygter og meget mere!
Motor/variant
1.0 T-GDi 100hk 6 Trins Manuel Advanced
1.0 T-GDi 100hk 7 Trins DCT Automatgear Advanced
1.2 MPi 84hk 5 Trins Manuel Advanced