Kia Niro

Kia's mest revolutionerende crossover, med det nyeste af alt. Med hybrid-motor, top sikkerhedsudstyr og et lækkert design, er Niro en bil der ikke er til at komme uden om. Og det ønsker man bestemt heller ikke, man vil tværtimod gerne tættere på.
Bedømmelse:
5.0 / 5 stjerner ud af 1 anmeldelser

Kia Niro

Vision

En af de mest spændende nye biler og din introduktion til udstyrsmulighederne starter her. I den mindste udstyrsvariant får du som standard 5" touchskærm, Bluetooth, multifunktions læderrat, LED kørelys, tågeforlygter, 2 zone klimaanlæg, el-ruder for og bag og sædevarme, blot for at nævne det mest centrale.
Motor/variant
136 hk Vision 39 kWh EV
Vision DCT 1,6 Benzin Hybrid 141 Hk
Vision DCT 1,6 Benzin PHEV 141 Hk

Comfort

Hvis du synes at den mindre udstyrsvariant, Vision, lige mangler det sidste, så frygt ej for måske denne variant er noget for dig. Her får du nemlig yderligere varme i rattet, regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl, parkeringssensor bag, tagræling, el-sammenklappelige spejle med varme og en bagagerumspakke.
Motor/variant
204 hk Comfort 64 kWh EV
Comfort DCT 1,6 Benzin Hybrid 141 Hk
Comfort DCT 1,6 Benzin PHEV 141 Hk

Advance

Hvis du ønsker den nye Kia Niro med alt det udstyr du kan drømme om, ja så er du kommet til den rette. I denne top-variant får du nemlig 7" touchskærm med navigation, bakkamera, Apple CarPlay, Bi-Xenon forlygter, parkeringssensor for og bag, kunstdellæder sæder og diverse luksus-detaljer i krom og højglans.
Motor/variant
204 hk Advance 64 kWh EV
Advance DCT 1,6 Benzin Hybrid 141 Hk
Advance DCT 1,6 Benzin PHEV 141 Hk