Log ind for at se AutoOffers priser på en ny Kia Picanto - Helt gratis!

Log ind eller opret din gratis bruger og få fuld adgang til AutoOffers tilbudspriser.
Log ind / Opret bruger
 

Kia Picanto

Er du på udkig efter en ny bil, der skal kunne lidt af det hele uden at rumme en stor familie, så er den nye Kia Picanto en dejlig microbil, du absolut kan finde dig til rette i. Den lille nye microbil er populær når bilen skal være let at parkere, praktisk og billig at købe og eje. Køb den ny Kia Picanto, hvis du vil køre i microbilernes Pretty Boy.
Bedømmelse:
3.5 / 5 stjerner ud af 2 anmeldelser

Kia Picanto

Vision

Den nye Picanto starter her og man må sige det starter lovende ud. Spm standard får du nemlig fjernbetjent centrallås, el-ruder for, indfarvede spejle og håndtag, splitbagsæde, højdejusterbart førersæde, IsoFix og sågar 2 foldenøgler med fjernbetjening.
Motor/variant Listepris
1.0 Vision 4 sæder
99.999 DKK

Comfort

Denne variant byder på endnu mere af alt det gode i den nye Picanto. Her kan nævnes at du vil blive opgraderet til audioanlæg med USB indgang, multifunktionsrat, el-ruder bag, LED kørelys, mørktonede ruder, el-spejle med varme og projektionsforlygter.
Motor/variant Listepris
1.0 Comfort 4 sæder
109.999 DKK

Advance

En mikrobil behøver langt fra være kedelig og primitiv hvilket Kia beviser med denne variant af den nye Picanto. Her får du aircondition, sædevarme, læderrat med varme, lædergearknop, Bluetooth og ekstra højttalere for optimal lyd.
Motor/variant Listepris
1.0 Advance 4 sæder
123.999 DKK
1.0 Advance AUT 5 sæder
153.999 DKK

GT-Line

Hold på hat og briller for her kommer der den frække dreng i klassen. GT-Line er den ubestridte konge af de smarte mikrobiler hvilket den understreger med sine 16" alufælge, fuld GT-Line skørtesæt, dørhåndtag og rudelister i krom, tågeforlygter, LED baglygter, klimaanlæg, fuld kunstlæder kabine, skydebart armlæn mellem forsæderne og high gloss sorte detlajer i kabinen.
Motor/variant Listepris
1.0 GT-Line 4 sæder
139.199 DKK
1.0 GT-Line AUT 5 sæder
169.199 DKK
1.0 T-GDI 100Hk GT-Line 5 sæder
164.999 DKK

Attraction

Kia kan bare det der med attraktive kampagnebiler, se bare her. Bluetooth, sædevarme, Privacy Glass, 14” alufælge, indvendige kromdetaljer og multifunktions læderrat er bare nogen af de lækre ting som du får med i denne variant uden merpris. Et godt køb til pengene!
Motor/variant Listepris
1.0 Attraction 4 sæder
119.995 DKK
1.0 Attraction AUT 5 sæder
150.995 DKK


Andre kiggede også på disse biler