Log ind for at se AutoOffers priser på en ny Kia Rio - Helt gratis!

Log ind eller opret din gratis bruger og få fuld adgang til AutoOffers tilbudspriser.
Log ind / Opret bruger
 

Kia Rio

Den nye Kia Rio er en af klassens mest rummelige og flotteste nye minibiler. Den nye Kia Rio er fuld af udstyr som bl.a.: Fartpilot, speedlimiter, privacy glass, parkeringssensorer osv. Her får du virkelig en bil, som ikke kun kan rumme din praktiske dagligdag, men som også ser bragende godt ud til prisen. 7 års garanti i en smuk lille dyt.
Bedømmelse:
4.0 / 5 stjerner ud af 2 anmeldelser

Kia Rio

Base

Vi siger velkommen til den nye Kia Rio og denne variant er hvor vi starter. Her får du som standardudstyr fjernbetjent centrallås, fartpilot, multifunktionsrat, Hill Assist Control, IsoFix, højdejusterbart førersæde, kørecomputer og 6 airbags.
Motor/variant Listepris
1.25 84Hk Base
149.999 DKK

Vision

Denne variant minder meget om Base Plus dog er der byttet lidt rundt. Du mister læderrat med varme og sædevarmen, men til gengæld får du Kia's helt nye motorer med power og ekstra go' økonomi.
Motor/variant Listepris
1.0 100Hk Vision
169.999 DKK
1.0 120Hk Vision DCT
201.999 DKK

GT-Line

Kunne du godt tænke dig en mere sporty Kia Rio? Så skal du kigge nærmere på en GT-Line. Med en GT-Line får du nemlig det helt specielle GT-udstyr som f.eks. dobbelt afgangsrør, kofanger foran, sideskørter, sidespejle i sort, D-formet læderrat, instrumentering i Carbon look og det flotte GT-Line sædeindtræk i stof og kunstlæder.
Motor/variant Listepris
1.0 120Hk GT-Line
219.999 DKK
1.0 120Hk GT-Line DCT
246.999 DKK


Andre kiggede også på disse biler