Log ind for at se AutoOffers priser på en ny Kia Venga - Helt gratis!

Log ind eller opret din gratis bruger og få fuld adgang til AutoOffers tilbudspriser.
Log ind / Opret bruger
 

Kia Venga

Skal du have en ny praktisk mindre bil, som er nem at stige ind og ud af, og hvor du kan se ordenligt ud af alle ruderne, så er den nye Kia Venga en rigtig dejlig bil til netop dig. Er I en mindre familie, eller leder I efter en ældrevenlig bil til en god pris, så er den nye Kia Venga et rigtig fint bud på den praktiske gris i søger, med 7 års garanti som standard.
Bedømmelse:
5.0 / 5 stjerner ud af 1 anmeldelser

Kia Venga

Style

Venga er en bil med en dejlig høj indstigning og et godt udsyn men Kia har ikke glemt udstyret. I den laveste variant her, får du udstyr som el-ruder for, fjernbetjent centrallås, el-spejle med varme, dobbelt bagagerumsbund, multifunktionsrat og USB og iPod indgange.
Motor/variant Listepris
1,6 CVVT Style
199.999 DKK
1,6 CVVT Style Auto
214.999 DKK

Style Plus

Når det gælder denne variant i Kia Venga så er bilen standard født med aircondition, sædevarme i begge forsæder, lommer bag på forsæderne til opbevaring af diverse og sidst men ikke mindst får du individuelle armlæn på både førersæde og passagersædet foran.
Motor/variant Listepris
1,6 CVVT Style Plus
214.999 DKK
1,6 CVVT Style Plus Auto
229.999 DKK

Attraction

Kia’s nærmest faste navn på deres kampagnevarianter er også koblet sammen med Venga’en. Denne variant deler udstyrsniveau med Style Plus varianten men har derudover klimaanlæg, fartpilot, tågeforlygter og Privacy Glass.
Motor/variant Listepris
1,6 CVVT Attraction
214.995 DKK
1,6 CVVT Attraction Auto
229.995 DKK


Andre kiggede også på disse biler

Suzuki Baleno
Kampagne