Mazda CX-30

Sense

Med den nye Mazda CX-30 Sense er du sikker på at få en lækker Mazda fyldt med både komfort- og sikkerhedsudstyr. Du får her blandt andet Adaptiv fartpilot, Apple Carplay, Navigation, Aircondition, 3-trins sædevarme i forsæderne, Vognbaneassistent, Blindvinkeladvarsel og nødbremse med fodgængergenkendelse. Opgrader til en SKY hvis du vil løfte komfortniveauet.
Motor/variant
SKYACTIV-G Hybrid 2.0 150hk 6 Trins Manuel Sense

Sky

Hvis du ønsker at gøre din køretur lidt mere komfortabel, så er den nye Mazda CX-30 SKY lige dig! Du får nemlig en ny bil proppet med komfortudstyr som f.eks. Bakkamera, Nøglefri adgang, Opvarmet rat, Parkeringssensorer for og bag, 2-zonet klimaanlæg, Elektrisk betjent bagklap og så står den kniv skarpt med de store 18" aluminiumsfælge.
Motor/variant
SKYACTIV-D DIESEL 1.8 116hk 6 Trins Manuel Sky
SKYACTIV-G Hybrid 2.0 150hk 6 Trins Automatgear Sky
SKYACTIV-G Hybrid 2.0 150hk 6 Trins Manuel Sky
SKYACTIV-X Hybrid 2.0 180hk 6 Trins Automatgear Sky
SKYACTIV-X Hybrid 2.0 180hk 6 Trins Manuel Sky

Sky m. Style Pack

Såfremt du ønsker en Mazda CX30 Sky, men du synes den mangler lidt udstyr, så er Sky m. Style Pack lige noget for dig. Du får alt det udstyr du får i en normal Sky dog med Style Pack inklusiv hvilket indebærer Adaptive full LED-Forlygter med segmentinddeling og signatur lys for og bag, Mørktonede bagerste sideruder og bagrude, B-Stolpebeklædning i piano black samt Rammeløst bakspejl!
Motor/variant
SKYACTIV-X Hybrid AWD 2.0 180hk 6 Trins Automatgear Sky m. Style Pack

Cosmo

Cosmo er det højeste udstyrsniveau og her løftes sikkerheden til helt nye højder! Du får ALT det nyeste i sikkerhedsudstyr som f.eks. Træthedsalarm med kamera, Front cross traffic alert, 360 graders kamera og Smart City Brake support bag. Indvendigt kan du læne dig tilbage i de lækre sorte lædersæder som har memory-funktion mens du lytter til din yndlingsmusik på det flotte Bose audiosystem med 12 højttalere.
Motor/variant
SKYACTIV-D DIESEL 1.8 116hk 6 Trins Manuel Cosmo
SKYACTIV-G Hybrid 2.0 150hk 6 Trins Automatgear Cosmo
SKYACTIV-G Hybrid 2.0 150hk 6 Trins Manuel Cosmo
SKYACTIV-X Hybrid 2.0 180hk 6 Trins Automatgear Cosmo
SKYACTIV-X Hybrid 2.0 180hk 6 Trins Manuel Cosmo