Mazda Mazda2

Som en af de nye absolutte topmodeller i miniklassen, er her den nye Mazda2. Kigger du efter en lille ny bil, men er ikke klar til at gå på kompromis med design og kvalitet, selvom du har et fornuftigt budget? Så har Mazda2 alle de kvaliteter du leder efter – og så kører den for resten som en stor bil.
Bedømmelse:
4.5 / 5 stjerner ud af 2 anmeldelser

Mazda Mazda2

Sense

Mazda 2 Sense er den mindste udstyrsvariant Mazda 2 findes i. Som standard får du bl.a. Udvidet Smart City Bred Support med fodgængerregistrering, GVC Plus, Dæktryksovervågning, Hill Launch Assist (HLA), LED-Nær og fjernlys, El-Justerbare sidespejle med varme, Læderrat, Lædergearknop, Nøglefri start og stop, Bluetooth, Aircondition, Fartpilot med hastighedsbegrænser og meget mere!
Motor/variant
SKYACTIV-G 1.5 Hybrid 90hk 6 Trins Manuel Sense

Sky

Mazda 2 Sky er næste udstyrsvariant og kommer som standard med alt det udstyr som Sense varianten kommer med dog yderligere med bl.a. 15" Alufælge, Mørktonede bagruder, Lane Departure Warning / Lane keep Assist, 7" Skærm, Apple CarPlay, HMI Commander, 6 Højtalere, Parkeringsensorer bag, 3-Trins sædevarme i forsæderne mm!
Motor/variant
SKYACTIV-G 1.5 Hybrid 90hk 6 Trins Manuel Sky

Cosmo

Mazda 2 Cosmo er topmodellen i Mazda 2 serien, og kommer som standard med alt det udstyr som Sky varianten kommer med dog yderligere 16" Alufælge, Adaptive Fuld LED-Forlygter med segmentinddeling, Elektrisk foldbare sidespejle, Hajfinneantenne, Automatisk Aircondition, Regnsensor, Lyssensor, Varme i rattet, Automatisk nedblænding bakspejl, Blind Spot Monitoring med Rear Cross Traffic Alert, Nøglefri adgang, Head-Up display, Bakkamera, Skiltegenkendelse (I forbindelse med navigation)!
Motor/variant
SKYACTIV-G 1.5 Hybrid 90hk 6 Trins Manuel Cosmo