Log ind for at se AutoOffers priser på en ny Mazda Mazda2 - Helt gratis!

Log ind eller opret din gratis bruger og få fuld adgang til AutoOffers tilbudspriser.
Log ind / Opret bruger
 

Mazda Mazda2

Som en af de nye absolutte topmodeller i miniklassen, er her den nye Mazda2. Kigger du efter en lille ny bil, men er ikke klar til at gå på kompromis med design og kvalitet, selvom du har et fornuftigt budget? Så har Mazda2 alle de kvaliteter du leder efter – og så kører den for resten som en stor bil.
Bedømmelse:
4.5 / 5 stjerner ud af 2 anmeldelser

Mazda Mazda2

Niseko

Byd velkommen til Mazda 2’s veludstyret Niseko! Niseko er den perfekte bil til dig som vil have en lille bil, men ikke vil gå på kompromis med design, udstyr og kvalitet. Her får du nemlig både Automatisk nødbremse, parkeringssensor bag, 7” touchscreen, Fartpilot, DAB-radio og meget, meget mere.
Motor/variant Listepris
1.5 90 hk/5 man. SKYACTIV-G Niseko
150.977 DKK
1.5 90 hk/6 aut. SKYACTIV-G Niseko
169.374 DKK

Core

I Mazda2 Core får du bl.a. el-spejle med blinklys, varme i forsæderne, el-ruder for og bag og start/stop knap. Hvis du er på udkig efter en lille praktisk bil, uden for meget standardudstyr er Mazda2 Core måske noget for dig?
Motor/variant Listepris
1.5 75 hk/5 man. SKYACTIV-G Core
125.978 DKK

Optimum

Optimum er den højest udstyrede variant af alle Mazda6. Udover samme udstyr som Mazda2 SUPERIOR får du også sidespejle med varme og elektrisk foldefunktion og Smart City Break system som bremser i byen hvis du ikke selv når det.
Motor/variant Listepris
1.5 115 hk/6 man. SKYACTIV-G Optimum
183.377 DKK


Andre kiggede også på disse biler