Mazda Mazda6

Den nye Mazda 6 er en af topmodellerne, når det komme til nye firmabiler. Den nye Mazda6 er elegant og maskulin i sin fremtræden. Skal du have en bil der udstråler ”her kommer jeg”, så er den her. Den nye Mazda6 udstråler selvtillid og overskud, så hvis det passer godt til din personlighed, har du her en ny bil, som i den grad – Looks the Business.
Bedømmelse:
3.0 / 5 stjerner ud af 1 anmeldelser

Mazda Mazda6

Premium

I den nye Mazda6 Premium får du samme udstyr som i den nye Mazda6 Vision. Men du får også følgende udstyr med som standard: Dynamisk kurvelys, Smart City Brake Support bagerst, Træthedsregistrering, Parkeringssensorer for og -bag, 360° monitor, Varmetråde i forrudeviskernes hvileposition, Sidespejle med Automatisk foldefunktion når bilen låses, Varme i rattet Samt DAB-radio. Utrolig meget udstyr som standard i den nye Mazda6 Premium.
Motor/variant
SKYACTIV-G 2.0 165hk 6 Trins Automatgear Stationcar Premium
SKYACTIV-G 2.0 165hk 6 trins Automatgear Sedan Premium

Optimum

Er du på udkig efter det ultimative luksusudstyr så er den nye Mazda6 Optimum en bil for dig. Ud over det udstyr du får med fra Premium varianten, så får du også det her udstyr med som standard: Delvis digital instrumentering, Adaptive full LED-forlygter med segmentinddeling, Tyverialarm, 19” aluminiumsfælge, BOSE® Surround Sound stereoanlæg med 11 højttalere, Nøglefrit låse- og startsystem, Sorte Lædersæder, Ventilation i forsæderne, Elektrisk indstillelige forsæder, Memory-funktion i førersædet og Sædevarme i bagsædets yderste pladser.
Motor/variant
SKYACTIV-G 2.0 165hk 6 trins Automatgear Sedan Optimum
SKYACTIV-G 2.0 165hk 6 trins Automatgear Stationcar Optimum