Mitsubishi Eclipe Cross

Inform

Med en ny Mitsubishi Eclipse Cross får du en flot SUV med sikkerhedsudstyr i topklassen! Du får nemlig bremseassistent, automatisk katastrofeblink ved hård opbremsning, nødbremsesystem samt en alarm der advarer dig ved utilsigtet vognbaneskrift. Ønsker du høj komfort, så gå et udstyrsniveau op og vælg en Invite+.
Motor/variant
1.5 T Inform

Invite+

Med en ny Eclipse Cross Invite+ får du samme høje sikkerhed som i en inform, men du får også mere komfortudstyr med som standard. Her får du nemlig bakkamera, læderrat samt gearknop, 2-zone klimaanlæg, nøglefri adgang og nøglefri start/stop funktion. Derudover opgraderes dine dæk fra 16" stålfælge til 18" alufælge og du får beskyttelsesskjold både for og bag på bilen.
Motor/variant
1.5 T Invite+

Intense+

Intense+ er den ultimative Mitsubishi SUV med alt lige fra panorama soltag til Adaptiv fartpilot (kun aut.). Du kommer ikke til at gå ned på udstyr med en Intense+ og ønsker du det avancerede firhjulstræk system, der registrerer vejrforholdende i reel tid og justerer bremseeffekt efter behov så skal du gå efter versionen 1.5 T Intense+ auto 4WD.
Motor/variant
1.5 T Intense+ auto
1.5 T Intense+ auto 4WD