Log ind for at se AutoOffers priser på en ny Mitsubishi Eclipe Cross - Helt gratis!

Log ind eller opret din gratis bruger og få fuld adgang til AutoOffers tilbudspriser.
Log ind / Opret bruger
 

Mitsubishi Eclipe Cross

Inform

Med en ny Mitsubishi Eclipse Cross får du en flot SUV med sikkerhedsudstyr i topklassen! Du får nemlig bremseassistent, automatisk katastrofeblink ved hård opbremsning, nødbremsesystem samt en alarm der advarer dig ved utilsigtet vognbaneskrift. Ønsker du høj komfort, så gå et udstyrsniveau op og vælg en Invite+.
Motor/variant Listepris
1.5 T Inform
269.995 DKK

Invite+

Med en ny Eclipse Cross Invite+ får du samme høje sikkerhed som i en inform, men du får også mere komfortudstyr med som standard. Her får du nemlig bakkamera, læderrat samt gearknop, 2-zone klimaanlæg, nøglefri adgang og nøglefri start/stop funktion. Derudover opgraderes dine dæk fra 16" stålfælge til 18" alufælge og du får beskyttelsesskjold både for og bag på bilen.
Motor/variant Listepris
1.5 T Invite+
284.997 DKK

Intense+

Intense+ er den ultimative Mitsubishi SUV med alt lige fra panorama soltag til Adaptiv fartpilot (kun aut.). Du kommer ikke til at gå ned på udstyr med en Intense+ og ønsker du det avancerede firhjulstræk system, der registrerer vejrforholdende i reel tid og justerer bremseeffekt efter behov så skal du gå efter versionen 1.5 T Intense+ auto 4WD.
Motor/variant Listepris
1.5 T Intense+ auto
351.646 DKK
1.5 T Intense+ auto 4WD
385.884 DKK


Andre kiggede også på disse biler