Nissan LEAF

Visia

Nissan Leaf Visia er den billigeste Visia der fås. Dog kommer den stadig med massere af udstyr og dette indebærer bl.a. Halogenforlygter, Baglygter med LED-signatur, Intelligente forlygter med lyssensor, Fuldautomatisk fjernlys, Dørgreb i kromfinish, 6 Airbags, ABS med bræmseforstærker og EBD, Intelligent Trace Control, Intelligent Ride Control, Hill start Assist, Hastighedsbegrænser, Skiltegenkendelse, Intelligent Vognbaneassistent, Cross Trafik Alert, Advarsel om biler i den blinde vinkel og meget mere!
Motor/variant
40 kWh Automatgear Visia

Acenta

Nissan Leaf Acenta er den næste udstyrsvariant og kommer med alt det udstyr som Visia varianten kommer med. Dog er det værd at pointere at Acenta varianten yderligere kommer med bl.a. LED tågeforlygter, 6 højtalere, Ny NissanConnect som indeholder 8" Skærm kompatibel med 4G forbindelse - Dør-til-dør navigation fra TomTom - Bakkamera - Apple CarPlay, EV infosystem mm!
Motor/variant
40 kWh Automatgear Acenta

N-Connecta

I en ny Nissan LEAF N-Connecta får du ud over udstyret i Acenta nu også Driver Assist Pack med som standard, som indeholder Around View Monitor, Parkeringssensorer, for og bag, Træthedsregistrering og Moving Object Detection. Derudover opgraderes din nye LEAF med 17" alufælge, sorte B-stolper i højglans, Hajfinneantenne, Led-Tågeforlygter med kurvelys, LED-forlygter (både nærlys og fjernlys) med LED-signatur og automatisk kørelys, Manuel Højdejustering af LED-forlygter mm!
Motor/variant
40 kWh Automatgear N-Connecta

Tekna

Topmodellen i den smarte Nissan Leaf hedder Tekna og du bliver i forhold til N-Connecta varianten opgraderet med bl.a. BOSE Premium Audiosystem, Dellæder, LED-forlygter og det praktiske Propilot Avanaceret Førerassistentsystem, der sikrer den ultimative sikkerhed i bilen! Tekna varianten er vitterligt pakket med alt det udstyr du kan forestille dig og du kommer derfor ikke til at mangle noget når du køber den nye Nissan Micra Tekna.
Motor/variant
40 kWh Automatgear Tekna

E+ Acenta

Med en Nissan LEAF E+ Acenta får du et intelligent energiforbedret batteri og en højtydende helt elektrisk motor. Hvor den almindelige Nissan LEAF kører op til 270 km, kan du i den nye Nissan LEAF e+ kører helt op til 385 km. Er du på udkig efter en ny Pendlerbil som er miljøvenlig - så har du fundet svaret her! E+ Acenta er dog den billigeste udstyrsvariant der findes, dog kommer den bl.a. med LED tågeforlygter, Halogenforlygter med LED-signatur, Fuldautomatisk fjernlys, Blind Spot intervention, Advarsel om biler i den blinde vinkel, Vognbaneassistent, Skiltegenkendelse, Cross Traffic Alert mm!
Motor/variant
62 kWh Automatgear E+ Acenta

E+ N-Connecta

E+ N-Connecta er den næste udstyrsvariant i Nissan's Leaf varianter. Den kommer som standard med alt det udstyr du får i E+ Acenta varianten, dog yderligere med bl.a. LED-Tågeforlygter med kurvelys, B-Stolpe i sort højglans, Hajfinneantenne, Driver Assist Pack som indeholder Intelligent træthedsregistrering - Front kamera - Kameraer i siden (placeret under sidespejlene) - Moving object detention - Parkeringsensorer for og bag og meget mere!
Motor/variant
62 kWh Automatgear E+ Connecta

E+ Tekna

Den ultimative Nissan LEAF må siges at være E+ Tekna som ikke bare har alt i udstyr, men også kører op til 385 km og med sine 214HK kan den virkelig give den gas på motorvejen! Af udstyr kan det nævnes at den kommer med alt det udstyr du får i en E+ N-Connecta variant samt yderligere bl.a. BOSE Premium audiosystem med 7 højtalere inkl. Subwoofer, ProPILOT avanceret førerassistentsystem som indeholder Intelligent (adaptiv) fartpilot - Traffic Jam Pilot - Intelligent Vognbaneassistent med Lane Keep Assist og meget meget mere!
Motor/variant
62 kWh Automatgear E+ Tekna