Log ind for at se AutoOffers priser på en ny Nissan LEAF - Helt gratis!

Log ind eller opret din gratis bruger og få fuld adgang til AutoOffers tilbudspriser.
Log ind / Opret bruger
 

Nissan LEAF

Acenta

En af verdens mest solgte el-biler og dette forstår man godt. Allerede fra Acenta-niveau får du mørktonede ruder bag, tagspoiler med solceller, NissanConnect EV med bakkamera, tågeforlygter, el-sammenklappelige spejle med varme, regnsensor, sædevarme for og bag, klimaanlæg, i-key, fartpilot og meget meget mere.
Motor/variant Listepris
Acenta 40 kWh Auto 3.6kW
249.900 DKK
Acenta 40 kWh Auto 6.6 KW
259.900 DKK

N-Connecta

I en ny Nissan LEAF N-Connecta får du ud over udstyret i Acenta nu også Driver Assist Pack med som standard, som indeholder Around View Monitor, Parkeringssensorer, for og bag, Træthedsregistrering og Moving Object Detection. Derudover opgraderes din nye LEAF med 17" alufælge og sorte B-stolper i højglans.
Motor/variant Listepris
N-Connecta 40 kWh Auto
280.800 DKK

Tekna

Topmodellen i den smarte Nissan Leaf hedder Tekna og i forhold til N-Connecta varianten, så bliver du opgraderet med BOSE Premium Audiosystem, Dellæder, LED-forlygter og det praktiske Propilot Avanaceret Førerassistentsystem, der sikrer den ultimative sikkerhed i bilen!
Motor/variant Listepris
Tekna 40 kWh Auto
294.200 DKK

E+ N-Connecta

Med en Nissan LEAF E+ N-Connecta får du et intelligent energiforbedret batteri og en højtydende helt elektrisk motor. Hvor den almindelige Nissan LEAF kører op til 270 km, kan du i den nye Nissan LEAF e+ kører helt op til 385 km. Er du på udkig efter en ny Pendlerbil som er miljøvenlig - så har du fundet svaret her!
Motor/variant Listepris
E+ N-Connecta 62 kWh Auto
309.900 DKK

E+ Tekna

Den ultimative Nissan LEAF der ikke bare har alt i udstyr, men også kører op til 385 km og med hele 214HK kan du virkelig give den gas på motorvejen!
Motor/variant Listepris
E+ Tekna 62 kWh Auto
327.000 DKK


Andre kiggede også på disse biler