Nissan X-Trail

Visia

Stor bil, stor personlighed og stor udstyrsliste. Se bare her: tågeforlygter, LED kørelys, stænklapper for og bag, el-spejle med varme, aircondition, fartpilot, multijusterbart rat med multifunktion, fjernbetjent centrallås, el-ruder for og bag er bare et udpluk af det du som standard får med når du køber den nye Nissan X-Trail Visia.
Motor/variant
dCi 150hk 6 trins Manuel Diesel Visia

Acenta

Når du vil opgradere fra Visia skal det gøres med stil og det sikrer denne variant. Som standard får du alt det udstyr som Visia har, dog med nogle tilføjelser. Yderligere får du bl.a. Regn- og Lyssensor, Mørktonede ruder bag, El-sammenklappelige spejle, 2 zone Klimaanlæg, Læderrat, Active Engine Brake og bedre lyd med flere højttalere og meget mere!
Motor/variant
DIG-T 160hk DCT Automatgear Benzin Acenta

N-Connecta

Næste udstyrsvariant hedder N-Connecta og er det næst-højeste udstyrsniveau som Nissan X-Trail findes i. Som standard får du alt det udstyr som Acenta kommer med samt yderligere bl.a. 18" Alufælge, Sølvfarvede tagrælinger, Cross Trafic Alert, Nøglefri betjening med i-key og start/stop-knap, Håndfri el-bagklap, Intelligent parkeringsassistent, Advarsel om biler i den blinde vinkel, Træthedsregistrering mm!
Motor/variant
DIG-T 160hk DCT Automatgear Benzin N-Connecta
dCi 150hk Xtronic Automatgear Diesel N-Connecta
dCi 4x4 150hk Xtronic Automatgear Diesel N-Connecta

Tekna

Nissan's X-Trail Tekna er topmodellen i X-Trail serien og er en bil spækket med lækkert og eksklusivt udstyr. Som standard får du alt det udstyr som N-Connecta varianten kommer med dog yderligere med f.eks. 19" Alufælge, 8-Vejs elektrisk justerbart førersæde, 4-Vejs elektrisk justerbart passagerførersæde, Opvarmede bagsæder, Læderindtræk, BOSE Premium Sound system med 8 højtalere og meget mere!
Motor/variant
DIG-T 160hk DCT Automatgear Benzin Tekna
dCi 150hk 6 Trins Manuel Diesel Tekna
dCi 150hk Xtronic Automatgear Diesel Tekna
dCi 4x4 150hk 6 trins Manuel Diesel Tekna
dCi 4x4 150hk Xtronic Automatgear Diesel Tekna