Log ind for at se AutoOffers priser på en ny Opel Cascada - Helt gratis!

Log ind eller opret din gratis bruger og få fuld adgang til AutoOffers tilbudspriser.
Log ind / Opret bruger
 

Opel Cascada

Solen kommer frem, og den nye Opel Cascada er i sit rette element. Leder du efter en cabriolet, du kan cruise ud af landevejene i, så er den nye Opel Cascada en rigtig lækker bil at gøre det i. Som alle nye biler fra Opel, er kvaliteten sat i førersædet, og det kommer du til at nyde godt af, når du skal ud og nyde livet.
Bedømmelse:
5.0 / 5 stjerner ud af 1 anmeldelser

Opel Cascada

-

Bilen er et bevis på hvad der sker hvis Opel’s designere får lov til at gøre det de er bedst til. Men en flot bil er intet uden sit udstyr til at forstærke oplevelsen. Derfor kommer bilen inkl. Opel OnStar, 17” alufælge, aircondition, sportsaffjedring, LED baglygter og Regnsensor Plus pakke.
Motor/variant Listepris
1.4 TURBO 140 ECOFLEX
358.980 DKK

INNOVATION

Hvis du gerne vil have lidt mere luksuriøs og sporty ny Opel Cascada, så skal du vælge udstyrsniveauet INNOVATION. Du får sæder i imiteret dellæder, 18" sport letmetalsfælge, premium elektronisk klimakontrol med 2 zoner, regnsensor Plus, elektrisk håndbremse og de fantastisk ergonomiske sportsforsæder med udtræk til knæhaserne og lændestøtte med 4-vejs elektropneumatisk indstilling. Helt igennem fantastisk Cabriolet!
Motor/variant Listepris
1.4 TURBO 140 ECOFLEX INNOVATION
378.980 DKK
1.6 ECOTEC TURBO 170 INNOVATION AUTO
433.980 DKK
1.6 ECOTEC TURBO 200 INNOVATION
433.980 DKK


Andre kiggede også på disse biler