Log ind for at se AutoOffers priser på en ny Opel Corsa - Helt gratis!

Log ind eller opret din gratis bruger og få fuld adgang til AutoOffers tilbudspriser.
Log ind / Opret bruger
 

Opel Corsa

Essentia

Essentia er det laveste udstyrsniveau, hvor du får det mest nødvendige med som standard. Du får kopholder foran, start/stop funktion, radio m. mono højtalere og selvfølgelig alt sikkerhedsudstyr som er muligt i en Corsa.
Vil du have mere udstyr? Så skal du istedet vælge en af Opel Corsa kampagnemodellerne.
Motor/variant Listepris
1.4 90 Essentia
129.990 DKK

Edition

Kampagnemodel: Med en ny Opel Corsa Edition får du en ny kampagnebil med udstyr for hele 33.000 kr! Du får blandet andet Apple Carplay, læderrat med varme, fartpilot, Bluetooth og meget, meget mere med. Vil du have ENDNU MERE udstyr, så tag et kig på Impress kampagnemodellen hvor du får udstyr til en værdi af 48.000 kr.
Motor/variant Listepris
1.4 90 Edition
129.990 DKK

Excite

I en Opel Corsa Excite er god grund til at blive begejstret over det udstyr du får med som standard. I kabinen kan du nemlig nyde surround sound m. 6 højtalere, højdejustering af førersæde, makeupspejl og nedfældeligt splitbagsæde (60/40). Udvendigt får du LED kørelys samt elbetjente sidespejle med varme.
Motor/variant Listepris
1.4 90 Excite
134.990 DKK

Impress

Kampagnemodel: Impress er den ultimative kampagnemodel som er spækket med luksusudstyr til en værdi af hele 48.000 kr. Du får ud over udstyret i Excite også automatisk klimaanlæg, p-sensor både for og bag, 15" alufælge, kromlister under sideruder, tågeforlygter og regnsensor samt automatiske viskere.
Motor/variant Listepris
1.4 90 Impress
144.990 DKK


Andre kiggede også på disse biler