Log ind for at se AutoOffers priser på en ny Peugeot 108 - Helt gratis!

Log ind eller opret din gratis bruger og få fuld adgang til AutoOffers tilbudspriser.
Log ind / Opret bruger
 

Peugeot 108

Peugeot 108 er en af mikrobil-klassens populære trillinger. Den lille ny bil fungerer godt som trendy bybil – nem at parkere på små pladser og et billigt alternativ til et sundt budget. Du kan også vælge 108’eren med kaleche, så du opnår ultimativ frihedsfølelse, i en lille ny bil, når solen skinner.
Bedømmelse:
3.0 / 5 stjerner ud af 1 anmeldelser

Peugeot 108

ALLURE+

Kampagnemodel: Med kampagnebilen ALLURE+ får du en mikrobil fyldt med luksusudstyr som f.eks. 7" touchskærm, det smarte Apple CarPlay, bakkamera, automatisk klimaanlæg og alufælge. Hvem siger at en mikrobil ikke kan være luksuriøs.
Motor/variant Listepris
1.0 E-VTI 72 ALLURE+
99.990 DKK

ACTIVE

Selvom dit kørselsbehov måske ikke er det største, så er det nu rart med de moderne fornødenheder. Aircondition, fjernbetjent centrallås, el-ruder for, splitbagsæde og multifunktionsrat er alt sammen med til at gøre selv de korte ture, meget sjovere.
Motor/variant Listepris
1.0 E-VTI 72 ACTIVE
109.990 DKK

ALLURE

Denne bil er til dig der gerne vil have de større bilers udtryk, bare pakket mindre ind. 15” alufælge, el-spejle med varme, læderrat, Bluetooth, USB indgang og fartbegrænser giver bilen en mere moderne og luksuriøs fornemmelse i forhold til hvad en mikrobil normal vis tilbyder.
Motor/variant Listepris
1.0 E-VTI 72 ALLURE
119.990 DKK


Andre kiggede også på disse biler