Log ind for at se AutoOffers priser på en ny Renault Clio - Helt gratis!

Log ind eller opret din gratis bruger og få fuld adgang til AutoOffers tilbudspriser.
Log ind / Opret bruger
 

Renault Clio

ZEN

Med udstyrsniveauet Zen får du i din nye Clio nu også bl.a. aircondition, 7” touchscreen med navigation, tågelygter, læderrat, indfarvede dørhåndtag og sidespejle samt kromdetaljer på sidelister og kølergril med som standard.
Motor/variant Listepris
0.9 TCE 75 ENERGY ZEN ST
136.900 DKK
0.9 TCE 90 ENERGY ZEN ST
143.900 DKK

NAVI+

(udgået version)
Motor/variant Listepris
0.9 TCE 90 ENERGY NAVI+ ST
143.900 DKK

R.S.

Den nye udstyrsversion Renault Clio R.S. er ikke ligesom en almindelig Clio. R.S. er med sin specielle spoiler samt optimale aerodynamiskeeffektivitet designet til at præstere og med de lækre sporty detaljer er du sikret en uovertruffen køreoplevelse!
Motor/variant Listepris
1.6 Turbo R.S. 200 EDC
308.880 DKK

Trophy

Er du faldet for den sporty udstyrsversion Clio R.S, men ville ønsker at den skilte sig lidt mere ud, så finder du svaret her! Med versionen Renault Clio R.S. Trophy bliver bilen nemlig opgraderet med michelin pilot super, sport dæk, specielt trophy-chassis, 18" aluminiumshjul i farven "R.S. Cup" sort, rødmalede bremsekalibre samt trophy-mærke på sidelisterne. Vælg bilen i den vanvittige speciallak Gul "Sirius" for at fuldende looket på din nye R.S. Trophy.
Motor/variant Listepris
1.6 Turbo R.S. 220 Trophy EDC
328.880 DKK

LIMITED

(Udgået udstyrsversion) Vil du have en ny Clio fyldt med udstyr? Så er Clio Limited lige noget for dig hvor du f.eks. får parkeringssensor bag, Klimapakken, håndfri nøglekort, ekstratonede ruder bag og frontlister, sidelister og bagklaplister i krom med sorte detaljer.
Motor/variant Listepris
0.9 TCE 90 ENERGY LIMITED ST
173.900 DKK


Andre kiggede også på disse biler