Log ind for at se AutoOffers priser på en ny Renault Talisman - Helt gratis!

Log ind eller opret din gratis bruger og få fuld adgang til AutoOffers tilbudspriser.
Log ind / Opret bruger
 

Renault Talisman

Med konkurrenter som Skoda Superb og Ford Mondeo har den nye Renault Talisman masser at byde på. Er du på udkig efter en ny firmabil eller en dejlig langtursbil til hele familien, så er den nye Talisman et rigtig fornuftigt alternativ med et modigt fransk design, både indvendigt og udvendigt. Udstyret er helt i top, med bl.a 7" touch skærm og massage i førersædet som standard. En fantastisk langtursbil med masser at byde på.
Bedømmelse:
5.0 / 5 stjerner ud af 1 anmeldelser

Renault Talisman

ZEN

Talisman Zen har som standard rigtig meget udstyr! Du får parkeringssensorer for og bag, R-link 2-infotainmentsystem med en 7” adaptiv touchscreen og navigation, massagefunktion i førersædet, automatisk klimaanlæg, midterarmlæn for og bag og 17” aluminiumsfælge med som standard – og det er endda kun en lille brøkdel.
Motor/variant Listepris
2.0 Blue dCi 120 ZEN
328.901 DKK
2.0 Blue dCi 150 ZEN
348.900 DKK

INTENS

Med en Talisman Intens er mængden af udstyr intensiveret. Her får du nemlig aktivt nødbremsesystem, adaptiv fartpilot, bakkamera og sidesensorer, komplette LED forlygter større touchskærm i dit infotainmentsystem og sort indtræk i stof og kunstlæder med som standard.
Motor/variant Listepris
1.8 TCE 225 INTENS EDC
421.500 DKK


Andre kiggede også på disse biler