Skoda Fabia

Den sprit nye Skoda Fabia er en af Skoda’s helt nytænkende små biler. I familie med den nye VW Polo får du her en bil, som er af god kvalitet og særdeles rummelig i forhold til andre biler i samme størrelse. Den nye Skoda Fabia er god til Jer med en lille familie, og er også praktisk hvis du er ældre og har brug for at sidde højt. Flot og elegant designet ny minibil.
Bedømmelse:
4.5 / 5 stjerner ud af 2 anmeldelser

Skoda Fabia

Ambition

Selvom Skoda Fabia's Ambition model i realiteten er kendetegnet ved det laveste udstyrsniveau betyder dette dog langt fra at udstyret er gået på kompromis med. Som standard får du indfarvede kofangere, kromlister rundt om kølergrillen, "krom look pakken" med et krom-look i interiøret, dæktryksovervågning, træthedsovervågning og meget mere for at skabe komfort, men også for at opretholde det høje niveau af sikkerhed som skoda er kendetegnet ved.
Motor/variant
1.0 TSI 5 Trins Manuel 95hk Ambition
1.0 TSI 5 Trins Manuel 95hk Ambition Combi
1.0 TSI 7 Trins DSG 95hk Ambition
1.0 TSI 7 Trins DSG 95hk Ambition Combi

Style

Skoda Fabia's Style er den mest veludstyret model Fabia'en kan fås i. Du får bl.a. 16" alufælge, LED baglygter, Tagræling (Combi), Fjernbetjent centrallås, Start/Stop system, Træthedsovervågning, Tågelygter og meget mere. Det må derfor konstateres at der hverken er gået på kompromis med eksklusiviteten eller sikkerheden.
Motor/variant
1.0 TSI 5 Trins Manuel 95hk Style
1.0 TSI 5 Trins Manuel 95hk Style Combi
1.0 TSI 7 Trins DSG 95hk Style
1.0 TSI 7 Trins DSG 95hk Style Combi

Dynamic

Skoda Fabia's Combi Dynamic er en kampagnemodel spækket med tonsvis af ekslusivt udstyr som ellers ikke fås i Fabia's katalog. Dette indebærer bl.a. et 2 eget multifunktionsrat med telefon styring, bakkamera, dynamisk fartpilot, LED kørelys, Parkeringssensor, Apple CarPlay med Skoda's Surrond sound med 6 højtalere og meget mere. Denne model gælder dog kun så længe lager haves.
Motor/variant
1.0 TSI 5 Trins Manuel 95hk Dynamic Combi
1.0 TSI 7 Trins DSG 95hk Dynamic Combi