Skoda Kamiq

Active

Skoda KAMIQ Active er det mindste udstyrsniveau, men det betyder ikke at du kommer til at mangle udstyr og bestemt ikke sikkerhedsudstyr! Her får du nemlig: Vejbaneassistent, multikollisionsbremse, lysassistent med coming home funktion, hastighedsbegrænser, frontassistent med fodgængerbeskyttelse og automatisk aktivering af havariblink ved katastrofeopbremsning.
Motor/variant
1,0 TSI 95hk Active

Ambition

Med en Skoda KAMIQ Ambition bliver komforten i din nye city-suv opgraderet. Her får du nemlig elruder for og bag, armlæn mellem forsæderne og så kommer der også varme i forsæderne. Ambition har som standard aircondition, men hvis du gerne vil have Skodas smarte Climatronic 2 zonet klimaanlæg så overvej at opgrader til en Style.
Motor/variant
1,0 TSI 115hk Ambition
1,0 TSI 115hk DSG7 Ambition
1,0 TSI 95hk Ambition
1,5 TSI ACT Ambition
1,5 TSI ACT DSG7 Ambition
1,6 TDI AdBlue Ambition
1,6 TDI AdBlue DSG7 Ambition

Style

Skoda KAMIQ Style er det højeste udstyrsniveau, hvor især bilens design får et markant løft. Udvendigt får du her flotte 17” alufælge, vinduesrammer i krom-look, tagræling samt sidelister i sølv-look og Fuld LED-baglygter med animeret blinklys. Indvendigt kan dine medpassagerer nyde armlænet på bagsæder, de flotte sunset-mørktonede bagruder mens du selv kan se frem til en mere komfortabel køreoplevelse med 3-eget multifunktionslæderrat, parkeringssensor bag, klimaanlæg samt fjernlysassistent med automatisk nedblænding og regnsensor.
Motor/variant
1,0 TSI 115hk DSG7 Style
1,0 TSI 115hk Style
1,5 TSI ACT DSG7 Style
1,5 TSI ACT Style
1,6 TDI AdBlue DSG7 Style
1,6 TDI AdBlue Style