Log ind for at se AutoOffers priser på en ny Skoda Octavia - Helt gratis!

Log ind eller opret din gratis bruger og få fuld adgang til AutoOffers tilbudspriser.
Log ind / Opret bruger
 

Skoda Octavia

Gør som alle andre fornuftige familier eller firmaer og køb den ny Skoda Octavia, som kører sublimt og er indrettet med elegante løsninger. Basseret på den nye VW Golf, får du en rigtig velbygget bil uden hård plast og knirkelyde, og så kører den mere lydløst end mange eksklusive og dyrere biler. Som Danmarks mest populære familiebil, er den nye Skoda Octavia et stensikkert valg.
Bedømmelse:
4.5 / 5 stjerner ud af 7 anmeldelser

Skoda Octavia

Celebration

Kampagnemodel: Med en Skoda Octavia Celebration model får du: Klimaanlæg ○ Parkeringssensor bag ○ Dynamisk Fartpilot ○ Multifunktionsrat ○ 16” Alufælge ○ Apple Carplay ○ og meget, meget mere!
Motor/variant Listepris
1.5 TSI ACT Celebration DSG7
259.995 DKK
2.0 TDI Celebration DSG7 Combi
264.995 DKK

Celebration Plus

Motor/variant Listepris
1.5 TSI ACT Celebration Plus DSG7 Combi
284.995 DKK
2.0 TDI Celebration Plus DSG7 Combi
274.995 DKK

Ambition

Ambition er den mest populære udstyrsversion af Skoda Octavia, og har samme standardudstyr som Active. Men i Ambition får du selvfølgelig mere udstyr med som standard: Midterarmlæn på bagsæder, Brilleholder i luftet, dørhåndtag og sidespejle i bilens farve, kromdetaljer på rattet, forlygtespulere og ikke mindst en paraply under passagersædet.
Motor/variant Listepris
1.6 TDI Ambition Combi
257.990 DKK

Style

Som en af de højest udstyrede modeller af Skoda Octavia er Style et fornuftigt valg hvis du ønsker en bil med lidt mere udstyr end de andre. Ud over samme udstyr som i Ambition, så har Style bl.a. også: Regnssensor, MaxiDot farvedisplay, handskerum med køl, TOP LED baglygter, Coming home lys, Hill holder, Multifunktions læderrat, Tagræling i sølv og meget meget andet.
Motor/variant Listepris
1.5 TSI ACT Style DSG7 Combi
300.000 DKK
1.6 TDI Style Combi
282.000 DKK
2.0 TDI Style DSG7 Combi
310.000 DKK


Andre kiggede også på disse biler