Skoda Octavia

Gør som alle andre fornuftige familier eller firmaer og køb den ny Skoda Octavia, som kører sublimt og er indrettet med elegante løsninger. Basseret på den nye VW Golf, får du en rigtig velbygget bil uden hård plast og knirkelyde, og så kører den mere lydløst end mange eksklusive og dyrere biler. Som Danmarks mest populære familiebil, er den nye Skoda Octavia et stensikkert valg.

Skoda Octavia

Gør som alle andre fornuftige familier eller firmaer og køb den ny Skoda Octavia, som kører sublimt og er indrettet med elegante løsninger. Basseret på den nye VW Golf, får du en rigtig velbygget bil uden hård plast og knirkelyde, og så kører den mere lydløst end mange eksklusive og dyrere biler. Som Danmarks mest populære familiebil, er den nye Skoda Octavia et stensikkert valg.
Bedømmelse:
4.5 / 5 stjerner ud af 7 anmeldelser


Find dit udstyrsniveau

Style

Som en af de højest udstyrede modeller af Skoda Octavia er Style et fornuftigt valg hvis du ønsker en bil med lidt mere udstyr end de andre. Ud over samme udstyr som i Ambition, så har Style bl.a. også: Regnssensor, MaxiDot farvedisplay, handskerum med køl, TOP LED baglygter, Coming home lys, Hill holder, Multifunktions læderrat, Tagræling i sølv og meget meget andet.
Motor/variant Rabat ris
1.0 TSI Style
14.251 DKK
251.629 DKK
1.0 TSI Style Combi
18.470 DKK
262.410 DKK
1.0 TSI Style DSG7
18.083 DKK
267.797 DKK
1.0 TSI Style DSG7 Combi
18.562 DKK
282.318 DKK
1.4 TSI Style
16.050 DKK
268.830 DKK
1.4 TSI Style Combi
17.292 DKK
282.588 DKK
1.4 TSI Style DSG7
17.200 DKK
287.680 DKK
1.4 TSI Style DSG7 Combi
19.252 DKK
300.628 DKK
1.6 TDI Style
16.056 DKK
275.824 DKK
1.6 TDI Style Combi
17.068 DKK
289.812 DKK
1.6 TDI Style DSG7
21.500 DKK
290.380 DKK
1.6 TDI Style DSG7 Combi
23.500 DKK
303.380 DKK

Bilen dækker fint alle de behov en småbørnsfamilie har

Skoda Octavia Combi byder på helt fantastiske køreegenskaber og har tilmed suveræn plads. Den er kvik i optrækket og har ingen problemer med at trække på stejle bakker med et fyldt bagagerum og skrigende unger på bagsædet.

Bilen dækker fint alle de behov en småbørnsfamilie har. Der er også rigelig med plads på bagsæderne til et par voksne.

Bilens komfort er helt i top. God plads i kabinen, perfekte køreegenskaber og støjsvag.

er er lidt vindstøj ved motorvejskørsel (130 km/t), men ikke noget som er generende. Motoren er meget støjsvag også ved høje hastigheder.

Fordele: Køreegenskaber, plads, pris
Ulemper: Kun 2 års garanti som standard
- Jesper (ejer/har ejet bilen)

Absolut ingen grund til ikke at købe en Skoda Octavia

Havde tidligere en passat med 200 benzin heste og masser af plads. Men med nye regler i firmaet mht. hvor dyre biler vi må køre i, blev den nye bil en Octavia med højeste udstyrsvariant. Og jeg blev slet ikke skuffet. Rigtig god plads i den nye Octavia. Og 150 diesel heste er fuld på højde med den gamle benzin motor med 200 heste. Samtidig lyder motoren faktisk lidt sporty, når man lukker op for den. Og lydløs når fartpiloten er sat på normal motorvejs kørsel i Danmark. Masser af plads i kabinen og bagagerummet. Med sæder lagt ned kan du transportere en dobbeltseng incl. madrasser! Eneste ulempe med en Skoda var tidligere det store grønne Skoda emblem. Men efter at det er ændret til et fint sølvemblem, er der absolut ingen grund til ikke at købe en Skoda Octavia
- Tommy (ejer/har ejet bilen)

Masser af god bil til en fornuftige penge.

Vi er meget tilfredse med bilen. Den lever fuldt ud op til vore forventninger og jeg ville uden tvivl anbefale den til andre. Masser af god bil til en fornuftig penge. Meget rummelig. Den var bl.a. årsagen til, at vi valgte netop denne bil. Der kan snildt være både en barnevogn og en klapvogn i baggagerummet. Generelt er støjniveauet lavt i bilen (f.eks. motorstøj), men der kan opleves lidt vindstøj fra de forreste døre.

Fordele: Pris, Rummelighed og kvalitet.
- Gry (ejer/har ejet bilen)

Anmeldelse Skoda Octavia

Praktisk, komfortabel, meget rummelig, lavt støjniveau og stærk motor til træk af campingvogn. Lidt stram i gearskift.
- Kurt (ejer/har ejet bilen)

Ligger godt på vejen

Den er meget rummelig.
Der er rigtig meget plads til bagsæde passagerer.
Gode styreegenskaber.
Ligger godt på vejen.
Støjniveauet er lavt.
Sidekomfort er god.
Der er kun til ca. 720 km i tanken.
Den er sidevind følsom.
- Bent (ejer/har ejet bilen)

Dejlig bil som er en lækker robust bil at køre i.

Dejlig bil som er en lækker robust bil at køre i. Den ligger godt på vejen og har rigtig fornuftig rummelighed. Det er en god familiebil, og det er intet problem at køre på ferie sydpå i den.
- maiken (har prøvet bilen)

Lav din egen bilanmeldelse af Skoda Octavia

Overskrift


Anmeldelsen


Bedømmmelse

Før musen over stjernerne - og klik for at bedømme bilen


Andre kiggede også på disse biler


AutoOffers biltest af Skoda Octavia

Testet af Sarah og Niels

Samlet vurdering af Skoda Octavia

”Indvendigt synes jeg bilen er af rigtig god kvalitet og den ser flot ud, men jeg synes at den er lidt lang, så da jeg skulle bakke før kunne jeg ikke se hvor bilen endte henne, det synes jeg i hvert fald er et problem. Jeg er bange for at køre ind i noget hvis jeg skal køre i den her. Men den kører og accelererer rigtig godt.” Forklarer Sarah

Niels fortæller ”Det er desværre en bil jeg gerne vil køre hjem i. Den er meget komfortable, meget lækker, støjsvag og man sidder godt i den. Alt er nemt at finde i bilen, alt er meget overskueligt og der er godt med plads bagi. Det er en bil som virker meget komplet, og det virker også som lidt af et godt køb i forhold til så mange andre dyrere biler”
Biltest