Skoda Octavia iV

-

Skoda Octavia iV som basisversion er fyldt med lækkert udstyr som standard! Udvendigt får du store 18” alufælge i modellen "PERSEUS", dørtrinslister foran, indfarvede sidespejle, sorte lister omkring ruder og gril og vælger du Combi versionen monteres der en super flot sort tagræling, der fuldender looket. Indenfor i kabinen får du flotte decor elementer i alu-look black, der giver en fornemmelse af eksklusivitet.
Motor/variant
1.4 TSI Plug-In Hybrid 6 trins DSG
1.4 TSI Plug-In Hybrid 6 trins DSG (Combi)

PLUS

Skoda Octavia iV PLUS modellen giver dig en mere komfortabel køreoplevelse ift. basisversionen iV. Her får du nemlig Bakkamera, Lys & Regnsensor, Parkeringssensor bag, KESSY nøglefri betjening samt knap for fremfældning af bagsæder. Med PLUS versionen bliver dine LED baglygter desuden opgraderet til de flotte Skoda Top LED baglygter som har animeret blinklys, samtidig med at dine LED tågeforlygter får drejelys. Vil du have mere luksus i din nye Octavia iV? Så vælg den helt store udstyrsversion RS.
Motor/variant
1.4 TSI Plug-In Hybrid 6 trins DSG PLUS
1.4 TSI Plug-In Hybrid 6 trins DSG PLUS (Combi)

RS

Skoda Octavia iV RS er den ultimative PHEV! Vi vil ingen gang begynde på at liste ALT det udstyr bilen kommer med som standard, men en ting er sikkert - du kommer stort set ikke til at mangle noget.

Pssst.. Vil du gøre din Octavia mere sikker så husk at Octavia RS fåes med Travel Assist, som omfatter en rækker funktion der gør kørsel og og overvågningen af den omkringkørende trafik letter for dig.
Motor/variant
1.4 TSI Plug-In Hybrid 6 trins DSG RS
1.4 TSI Plug-In Hybrid 6 trins DSG RS (Combi)