Suzuki Baleno

Den nye Suzuki Baleno er den mere praktiske og fornuftige søsterbil til dens lillesøster, Suzuki Swift. Med en af klassens største baggagerum samt masser af benplads til bagsædepassagerene, er den nye Baleno en rigtig interessant bil. Baleno er en bil som kan fåes til billige penge og derfor er den også fornuftig hvis man ikke ønsker at bruge for mange penge, men stadig ønsker en bil med masser af plads. Et godt køb.
Bedømmelse:
5.0 / 5 stjerner ud af 2 anmeldelser

Suzuki Baleno

Comfort

Selvom Baleno Comfort er det laveste udstyrsniveau, får du virkelig meget udstyr med som standard. Aircondition, læderrat, LED-kørelys i kofangeren, sædevarme og el-ruder foran er bare lidt af det udstyr du får med som standard. Vil du tilkøbe pakken med automatisk nødbremsesystem og aktiv fartpilot? Så skal du i stedet vælge en Baleno Active da det er den eneste forskel, der er på de to udstyrsniveauer.
Motor/variant
1.2 Dualjet 16V Comfort

Active

I en Baleno Active får du samme standardudstyr som i en Comfort, men du får også pakken som inkluderer automatisk nødbremse samt aktiv fartpilot, der ved hjælp af et avanceret radarsystem f.eks. minimere risikoen for at du kører ind i forankørende bil. Med en Active får du en bil hvor sikkerheden er i top.
Motor/variant
1.2 Dualjet 16V Active

Exclusive

Baleno Exclusive er det højeste udstyrsniveau hvor du f.eks. får et fuldautomatisk klimaanlæg i stedet for den manuelle aircondition, et smalt LED-lysbånd i selve forlygten i stedet for nede i kofangeren og 7” multimedieanlæg med navigation og bakkamera. Med en Exclusive får du en bil fyldt med luksus både indvendigt og udvendigt.
Motor/variant
1.0 Boosterjet Exclusive
1.0 Boosterjet Exclusive Aut.
1.2 Dualjet 16V Exclusive
1.2 Dualjet 16V Exclusive m. CVT gear
1.2 Hybrid Exclusive
Suzuki Baleno 1.2 Dualjet Exclusive CVT