Log ind for at se AutoOffers priser på en ny Suzuki Swift - Helt gratis!

Log ind eller opret din gratis bruger og få fuld adgang til AutoOffers tilbudspriser.
Log ind / Opret bruger
 

Suzuki Swift

Ingen anden bil, end den nye Suzuki Swift, tilbyder så meget sjov til så få penge. Lille sporty ny minibil, som er sjov at køre i på veje med masser af sving. Den nye Suzuki Swift har også masser af plads til at lægge alle dine ting. Du køber en bil, der samtidig er praktisk i hverdagen, og som du kan bruge til og fra arbejde uden problem. Flot designet ny minibil til alle.
Bedømmelse:
4.0 / 5 stjerner ud af 3 anmeldelser

Suzuki Swift

Club Hit

Motor/variant Listepris
1.2 Dualjet 16V Club Hit
126.990 DKK

Exclusive Hit

Motor/variant Listepris
1.0 Boosterjet Hybrid Exclusive Hit
174.990 DKK

Club

Med en ny Suzuki Swift med det laveste udstyrsniveau Club, får du som standard f.eks. læderrat som kan tjene audio, aircondition, LED kørelys samt Bluetooth og håndfri betjening. Hvis du gerne vil have lidt mere udstyr så gå et niveau op og vælg en Action.
Motor/variant Listepris
1.2 Hybrid Club
137.990 DKK

Action

Hvis du vælger en ny Suzuki Swift med udstyrsniveauet Action får du mere udstyr med som standard, hvilket giver dig en mere komfortabel bil. Her får du nemlig ud over udstyret fra Club nu også et multimediesystem med 7” touchscreen, DAB+ radio, bakkamera, sædevarme i forsæderne og sorte ruder i bag.
Motor/variant Listepris
1.2 Dualjet 16V Action med CVT gear
175.990 DKK
1.2 Hybrid Action
152.990 DKK

Exclusive

Exclusive er det højeste udstyrsniveau og her har Suzuki skruet HELT op for udstyrsknappen. Klimaanlæg, Full LED kørelys, nøglefri betjening, vognbaneassistent, aktiv fartpilot og automatisk nødbremse er bare lidt af det udstyr du får med i din nye Suzuki Swift Exclusive.
Motor/variant Listepris
1.0 Boosterjet Hybrid Exclusive
186.990 DKK
1.2 Dualjet Exclusive med CVT gear
188.990 DKK
1.2 Hybrid Exclusive
168.990 DKK

Sport

Suzuki Swift Sport giver dig køreglæde på højeste niveau! Du får en minibil, der med sine 140HK og sports undervogn trygler om at bliver sluppet løs på de snoede danske landeveje.
Den er proppet til randen med lækkert udstyr, der får de andre biler i minibilsklassen til at kigge misundeligt på den. Du får nemlig aktiv fartpilot, full-led lygteføring, nøglefri betjening, klimaanlæg, 17" alufælge, nødbremsesystem og selvfølgelig det flotte multimediecenter med 7" skærm som har DAB+ radio, bluetooth, bakkamera og navigation.
Motor/variant Listepris
1.4 Boosterjet Sport
224.990 DKK


Andre kiggede også på disse biler