Suzuki Swift

Ingen anden bil, end den nye Suzuki Swift, tilbyder så meget sjov til så få penge. Lille sporty ny minibil, som er sjov at køre i på veje med masser af sving. Den nye Suzuki Swift har også masser af plads til at lægge alle dine ting. Du køber en bil, der samtidig er praktisk i hverdagen, og som du kan bruge til og fra arbejde uden problem. Flot designet ny minibil til alle.
Bedømmelse:
4.0 / 5 stjerner ud af 3 anmeldelser

Suzuki Swift

Club Hit

Motor/variant
1.2 Dualjet 16V Club Hit

Exclusive Hit

Motor/variant
1.0 Boosterjet Hybrid Exclusive Hit

Club

Med en ny Suzuki Swift med det laveste udstyrsniveau Club, får du som standard f.eks. læderrat som kan tjene audio, aircondition, LED kørelys samt Bluetooth og håndfri betjening. Hvis du gerne vil have lidt mere udstyr så gå et niveau op og vælg en Action.
Motor/variant
1.2 Hybrid Club

Action

Hvis du vælger en ny Suzuki Swift med udstyrsniveauet Action får du mere udstyr med som standard, hvilket giver dig en mere komfortabel bil. Her får du nemlig ud over udstyret fra Club nu også et multimediesystem med 7” touchscreen, DAB+ radio, bakkamera, sædevarme i forsæderne og sorte ruder i bag.
Motor/variant
1.2 Hybrid Action

Exclusive

Exclusive er det højeste udstyrsniveau og her har Suzuki skruet HELT op for udstyrsknappen. Klimaanlæg, Full LED kørelys, nøglefri betjening, vognbaneassistent, aktiv fartpilot og automatisk nødbremse er bare lidt af det udstyr du får med i din nye Suzuki Swift Exclusive.
Motor/variant
1.0 Boosterjet Hybrid Exclusive
1.2 Dualjet Exclusive med CVT gear
1.2 Hybrid Exclusive

Sport

Suzuki Swift Sport giver dig køreglæde på højeste niveau! Du får en minibil, der med sine 140HK og sports undervogn trygler om at bliver sluppet løs på de snoede danske landeveje.
Den er proppet til randen med lækkert udstyr, der får de andre biler i minibilsklassen til at kigge misundeligt på den. Du får nemlig aktiv fartpilot, full-led lygteføring, nøglefri betjening, klimaanlæg, 17" alufælge, nødbremsesystem og selvfølgelig det flotte multimediecenter med 7" skærm som har DAB+ radio, bluetooth, bakkamera og navigation.
Motor/variant
1.4 Boosterjet Sport