Toyota Prius

H2

Prius er hybridbilen, der startede det hele for Toyota’s Hybrid-univers. Den nyeste Prius H2 kommer som standard med bl.a. 15” Alufælge, El-Sidespejle, automatisk foldbare sidespejle, LED for og baglygter, LED Matrixforlygter, Førerinformationsdisplay, Toyota Safety sense, Toyota Touch, Navigation, Håndfrit Bluetooth system, Automatisk nedblændende bakspejl mm!
Motor/variant
1.8 Plug-In Hybrid 122hk Automatgear H2

H3

Toyota Prius H3 er den næste udstyrsvariant der findes og kommer med alt det udstyr som H2 varianten kommer med samt nogle tilføjelser. Den kommer f.eks med en Trådløs mobiltelefonoplader, Head-Up display, Rear Cross Traffic Alert, Blind Spot Monitor mm!
Motor/variant
1.8 Plug-In Hybrid 122hk Automatgear H3

H4

Toyota Prius H4 er topmodellen i Prius serien og det ses tydeligt på alt det udstyr som den som standard kommer med. Du får alt det udstyr som H3 varianten kommer med samt f.eks JBL Premium-Audiosystem, Parkeringsassistent, Intelligent Clearance Sonar, Panoramic view monitor, Lædersæder mm!
Motor/variant
1.8 Plug-In Hybrid 122hk Automatgear H4

Solar

Toyota Prius Solar er den revolutionerende bil der kommer med et solcelle tag og som kan køre op til 63 udelukkende på batteri. Der kan argumenteres for at dette er hvordan fremtidens biler kommer til at fungere, og såfremt du ønsker at være et nytænkende individ der gerne vil være på forkant med fremtidens biler, så er dette bilen til dig. Du skal dog være opmærksom på at den ikke kommer med f.eks Head-up display, Blind Spot Monitor, Rear Cross Traffic Alert mm.
Motor/variant
1.8 Plug-In Hybrid 122hk Automatgear Solar