Rentenedsættelse: Er AutoOffers bilfinansiering nu Danmarks billigste?

Den forkerte bilfinansiering kan gøre en ellers billig ny bil til en dyr fornøjelse. Hos AutoOffer har vi derfor sørget for, at du kan bestille din nye bil til markedets bedste pris, samt vælge en billig bilfinansiering, der med vores nye renter måske er Danmarks billigste.

Billig bilfinansiering i samarbejder med Santander Consumer Bank 

AutoOffer tilbyder i samarbejde med Santander Consumer Bank en billig bilfinansiering, og har hele januar en ekstra lav rente på vores bilfinansiering.

 

Rentenedsættelse (gælder ikke bilfinansiering uden udbetaling):

  • Bilfinansiering med variabel rente: 1.25%
  • Bilfinansiering med fast rente: 2.26%

 

Prøv vores bilfinansiering beregner her 

 

AutoOffer har Danmarks billigste nye biler og med rentenedsættelses er AutoOffers bilfinansiering måske også gået hen og blevet Danmarks billigste bilfinansiering. 

 

Det skal selvfølgelig testes, og det gør vi ved at sammenligne AutoOffers bilfinansiering med nogle af de mest populære låneudbydere på markedet, som f.eks. DIBA bilfinansiering og FDM bilfinansiering. 

 

Men hvordan sammenligner man egentlig bilfinansieringer? 

 

 

Sammenlign bilfinansiering - Sådan finder du den billigste bilfinansiering


Sammenlign bilfinansiering - sådan finder du den billigste bilfinansiering

 

Når du sammenligner bilfinansiering, skal du altid sørge for at forudsætningerne for bilfinansieringen er ens for at få et retvisende billede. Det vi sige at bilfinansieringerne skal have samme pris, udbetaling og løbetid. Hvis forudsætningerne for bilfinansiering er de samme er den bedste bilfinansiering altid lånet med den laveste ÅOP. 

 

Bilfinansiering - Hvad er ÅOP?  

ÅOP er en forkortelse og står for “årlige omkostninger i procent”.  

 

Når man låner penge til en ny bil, vil der altid være diverse omkostninger forbundet med bilfinansieringen. De omkostninger kan deles op i engangsomkostninger som f.eks. stiftelses-, dokument og ekspeditionsgebyr, samt de løbende omkostninger som kan være administration-, PBS og de månedlige kontogebyr. 

 

Det kan være svært for den almindelige forbruger at gennemskue præcis hvor mange omkostninger, der er forbundet med bilfinansieringen, og derfor er det blevet et lovkrav at ÅOP’en for billånet skal fremgå tydeligt. ÅOP medtager nemlig alle de omkostninger du får ved oprettelse af bilfinansieringen i hele lånets løbetid.

 

Når du vil sammenligne bilfinansiering, er det derfor altid lånet med den laveste ÅOP du skal gå efter, da du dermed er sikker på at få en billig bilfinansiering hvor alle omkostninger er medregnet. 

 

Nedenfor har vi sammenlignet prisen på bilfinansiering hos nogle af de mest populære låneudbydere her iblandt FDM bilfinansiering og DIBA bilfinansiering, som har ry for at være nogle af de billigste på markedet. 

 

Sammenlign bilfinansiering – ÅOP, rente og månedlig ydelse 

 

Ny bil eksempel: Køb af ny Renault Kadjar 1.2 TCE 130 ENERGY Zen

AutoOffer pris inkl. metallak og levering: 245.409 DKK 

Udbetaling: 49.082 DKK (20 %) 

Løbetid: 96 måneder (8 år)

 

Variabel rente Rentesats Månedlig ydelse ÅOP*
AutoOffer bilfinansiering 1,25% 2.321 DKK 3,24%
DIBA bilfinansiering 2,75% 2.404 DKK 4,21%
FDM bilfinansiering 2,95% 2.411 DKK 4,28%
PenSam bilfinansiering 5,50% 2.640 DKK 6,90%
Lån og Spar bilfinansiering 6,95% 2.780 DKK 8,56%

*Alle priserne er beregnet på virksomhedernes egne hjemmesider via deres bilfinansiering beregner. Priserne på bilfinansiering var korrekte på udgivelsesdatoen for denne artikel.

  

Fast rente Rentesats Månedlig ydelse ÅOP*
AutoOffer bilfinansiering 2,26% 2.413 DKK 4,29%
DIBA bilfinansiering 3,75% 2.498 DKK 5,27%
FDM bilfinansiering 5,45% 2.650 DKK 6,94%
PenSam bilfinansiering** - % - DKK - %
Lån og Spar bilfinansiering 9,45% 3.058 DKK 11,31%

*Alle priserne er beregnet på virksomhedernes egne hjemmesider via deres bilfinansiering beregner. Priserne på bilfinansiering var korrekte på udgivelsesdatoen for denne artikel.

**Det var ikke muligt at beregne bilfinansiering med fast rente på PenSams hjemmeside. 

 

I vores sammenligning af bilfinansiering har AutoOffer den laveste ÅOP på 3,24% for bilfinansiering med variabel rente og 4,29% for samme bilfinansiering med fast rente. 

 

AutoOffer samarbejder med Santander Consumer Bank, og en af grundene til at AutoOffers bilfinansiering måske er Danmarks billigste lige nu er på grund af vores lave rentesats samtidig med, at vores stiftelsesomkostninger også bliver holdt nede. 

 

Beregn bilfinansiering med lav rente her. 

 

Bilfinansiering - Hvad er stiftelsesomkostninger?

 Når du låner penge til din nye bil skal du betale et gebyr for at oprette lånet, hvilket kaldes etableringsomkostninger, stiftelsesomkostninger, opstartsgebyr eller noget helt fjerde alt efter hvor du låner pengene. 

 

Startomkostningen for en bilfinansiering kan deles op i to:

  • Omkostninger til staten
  • Omkostninger for det interne arbejde

 

Omkostningerne til staten indebærer f.eks. tinglysningen af panten i bilen. Omkostningerne til staten er faste og ikke til forhandling, men det er omkostningerne for det interne arbejde derimod. 

 

Omkostningerne for det interne arbejde, der er forbundet med oprettelse af billånet, kan i princippet forhandles ned. Dette kommer dog an på hvor lave stiftelsesomkostningerne er og hvor god du er til at forhandle. 

 

Hos AutoOffer kan du bestille din nye bil til markedets bedste pris, og hvis du gerne vil have din bil finansieret har vi selvfølgelig også sørget for at stiftelsesomkostningen på bilfinansieringen er lav, så din ÅOP ikke bliver unødvendig høj.   

 

Beregn billån fra Santander i samarbejder med AutoOffer