BILFORSIKRING TEST: Så meget kan du spare på de mest populære biler!

Bilforsikring sammenligning: AutoOffer har testet prisen på bilforsikring til tre af vores mest populære biler og testen viser, at der er store potentielle besparelser at hente!

Sponsoreret artikel

TEST: Bilforsikring til Hyundai IONIQ 

Hybridbiler er noget, som inden for de sidste par år har været stor efterspørgsel på, og den flotte Hyundai IONIQ er helt bestemt en bil du skal kigge nærmere på, hvis du overvejer en hybrid bil. Med en hybrid bil får du ikke bare en grønnere bil, du kan typisk også se frem til en billigere bilforsikring. Mange forsikringsselskaber vurderer nemlig, at hybridbiler udgør en laverer risiko også selvom den har en 1.6 motor og hele 141 hestekræfter.

 

Bilforsikring sammenligning: Nedenfor kan du se hvad en bilforsikring til den mest populære Hyundai IONIQ version, nemlig Hyundai IONIQ 1.6 Gdi Hybrid Premium DCT, koster ved nogle af de største forsikringsselskaber.

 

Bilforsikring sammenligning: Hyundai IONIQ

 

* Priserne på bilforsikring if, bilforsikring Tryg, bilforsikring Topdanmark, bilforsikring Nykredit, bilforsikring Gjensidige er alle indhentet fra forsikringsguiden.dk på datoen for denne artikel. Sammenligningen er lavet med udgangspunkt i en 35 årig bilist som bor på nørrebro med 15 års erfaring og ingen tidligere skader samt en selvrisiko så tæt på 3.000 DKK som muligt.

 

$ BILFORSIKRING BILLIG: 4.880 DKK

$ POTENTIEL BESPARELSE: 3.080 DKK

 

Hvis du skal købe, eller har købt, en helt ny Hyundai IONIQ, så anbefaler AutoOffers samarbejdspartner, Vardia, at du vælger en kaskoforsikring og ikke nøjes med en ansvarsforsikring. Men inden du vælger den lette løsning og bare tager det forsikringsselskab du plejer, så viser testen ovenfor at der kan være mange penge at spare, ved at undersøge markedet. AutoOffers bilforsikring-test viser nemlig at der er hele 3.080 DKK i forskel mellem den dyreste og billigste kaskoforsikring, hvor AutoOffers bilforsikring i samarbejde med Vardia er den billigste. 

 

AutoOffer forhandler priserne på de nye biler ned, så du kan bestille din nye bil online til markedets bedste pris, og det samme har vi gjort med vores bilforsikring. Derfor er du altid sikker på at få en af markedets absolut bedste priser på din bilforsikring. 

 

Hvad med bilforsikring til Hyundai IONIQ Elektrisk? 

El biler er jo gået hen og blevet det nye sort, og hvis du gerne vil have den helt nye Hyundai IONIQ Electric, så kan du hos AutoOffer få en bilforsikring til den for 4.656 DKK/år med en selvrisiko på kun 3.000 DKK. 

 

Prøv at konfigurer den her med udstyrsniveauet Premium. 

 

 

TEST: Bilforsikring til Mazda MX-5 

Ligesom mange forsikringsselskaber vurderer at en hybridbil har en laverer risiko for skader, så vurderer de, at en cabriolet har en høj risiko for skader. Dette er også tilfældet for den prisvenlige sportsvogn Mazda MX-5 cabriolet. 

 

En bilforsikring til cabrioletbiler er typisk dyrere da:   

 

  • Cabrioletbiler er mere udsat for tyveri 
  • Cabrioletbiler med stofkaleche er mere udsat for hærværk
  • Cabrioletbiler med elektrisk foldetag er dyre at reparere ved påkørsel bagfra 

 

Mazda MX-5 er dog i den billigere ende når det kommer til cabriolet sportsvogne og derfor er den billigere at forsikre end andre cabrioleter. 

 

Bilforsikring sammenligning: Nedenfor kan du se hvad en bilforsikring til den mest populære Mazda MX-5 Cabriolet 1.5 med 131 hestekræfter og manuelle gear koster ved forskellige selskaber.

 

Bilforsikring sammenlign: Mazda MX-5

 

Priserne på bilforsikring if, bilforsikring Tryg, bilforsikring Alm Brand, bilforsikring Nykredit, bilforsikring Gjensidige er alle indhentet fra forsikringsguiden.dk på datoen for denne artikel. Sammenligningen er lavet med udgangspunkt i en 35 årig bilist som bor på nørrebro med 15 års erfaring og ingen tidligere skader samt en selvrisiko så tæt på 3.000 DKK som muligt. 

 

$ BILFORSIKRING BILLIG: 4.880 DKK

$ POTENTIEL BESPARELSE: 4.449 DKK

 

 

LÆS OGSÅ:TRE FAKTORER DU IKKE VIDSTE PÅVIRKEDE DIN PRIS 

 

 

TEST: Bilforsikring til Nissan Qashqai 

Nissan Qashqai er en stor bil, som placeres i det segment man kalder crossover – en mellemting mellem en stor SUV og funktionel stationcar og har siden introduktionen vundet en plads i danskernes hjerte. Dansker darlingen fås med forskellige størrelser motorer, som går fra en 1.2 helt op til 1.6. Prisen på bilforsikring stiger jo større motor du vælger, så hvis du er faldet for den store 1.6 motor kan en ellers fornuftig prissat stor SUV gå hen og blive en dyr årlig fornøjelse - især hvis du vælger bilen med 163 hestekræfter. 

 

Bilforsikring sammenligning: Nedenfor kan du se hvad en bilforsikring til den populære Nissan Qashqai 2017 1.5 dCi Acenta 110 HK koster ved forskellige selskaber. 

 

Bilforsikring sammenligning: Nissan Qashqai

 

* Priserne på bilforsikring if, bilforsikring Tryg, bilforsikring Topdanmark, bilforsikring Nykredit, bilforsikring Gjensidige er alle indhentet fra forsikringsguiden.dk på datoen for denne artikel. Sammenligningen er lavet med udgangspunkt i en 35 årig bilist som bor på nørrebro med 15 års erfaring og ingen tidligere skader samt en selvrisiko så tæt på 3.000 DKK som muligt. 

 

Ligesom med Hyundai IONIQ kan det med en ny Nissan Qashqai fra 2017 godt betale sig at undersøge forsikringsselskabernes priser på bilforsikring. Der er nemlig hele 4.144 DKK i forskel mellem den dyreste og billigste kaskoforsikring. AutoOffers bilforsikring i samarbejde med Vardia ligger nummer et som værende den billigste bilforsikring til Nissan Qashqai med en forsikringspris på 4.435 DKK/år. 

 

$ BILFORSIKRING BILLIG: 4.435 DKK

$ POTENTIEL BESPARELSE: 4.144 DKK

 

Testen af bilforsikring til de tre populære biler viser, at der kan være mange penge at spare ved at undersøge markedet inden du vælger forsikringsselskab.

 

Vil du se hvor billig din bilforsikring kan blive hos AutoOffer? BILFORSIKRING BEREGN  

 

 

Vælg bilforsikring efter dine behov 

Når du er på udkig efter en ny bilforsikring til din bil anbefaler AutoOffers samarbejdspartner, Vardia, at du ikke kun vælger bilforsikring udelukkende ud fra hvor billig den er. Det er også vigtigt at du vælger en bilforsikring som passer til dine behov og hvor du er dækket godt ind. Se f.eks. hvad du skal være opmærksom på: 

 

  • Er du afhængig af bilen for at hverdagen hænger sammen? Så er det vigtigt at du vælger en kaskoforsikring hvor du får stillet et lånebil til rådighed mens din bil bliver fikset på værkstedet. Det kunne f.eks. være AutoOffers bilforsikring i samarbejde med Vardia, hvor du kvit og frit får stillet en lånebil til rådighed ved alle kaskoskader. 

 

  • Varierer dit kilometerforbrug meget? Så skal du vælge en bilforsikring med ubegrænset kilometerforbrug så du ikke risikerer enten at betale for meget eller ikke være dækket ordentligt, hvis du skulle være involveret i en ulykke. Her kunne AutoOffers bilforsikring i samarbejde med Vardia være en mulighed, da du her får en fast pris uanset hvor mange kilometer du kører. 

 

  • Vælter regningen for bilforsikring dit budget i januar? Så vælg en bilforsikring hvor du har mulighed for at betale for bilforsikringen månedligt i stedet for årligt. Så bliver du ikke overrasket over at der pludselig ligger en stor regning i postkassen. Her er det dog vigtigt at du vælger en bilforsikring, hvor du ikke skal betale gebyr for at betale månedligt. Med AutoOffers bilforsikring i samarbejde med Vardia får du månedlig gebyrfri betaling, og derfor vil du på vores hjemmeside altid se den årlige- samt månedlige pris for din bilforsikring. 

 

Når du sammenligner bilforsikring skal du derfor huske at læse det med småt, så du er sikker på at du er dækket ind efter dine behov. 

                                                               

Vil du se hvor billig bilforsikring du kan få hos AutoOffer?  BILFORSIKRING BEREGN 

 

 

 

 

Vil du have flere guides og tests?

 

Så tilmeld dig AutoOffers nyhedsbrev. Så vil du modtage guides og fantastiske tilbud direkte i din mailboks. Skriv din email nedenfor: