Nye biler 2019 - Disse biler er ventetiden værd!

Nye biler 2019: Vi har taget hul på et nyt bil år, som byder på en masse nye bilmodeller. Vi har udvalgt tre nye bilmodeller, som vi forventer bliver nogle af de helt store sællerter i 2019.

Billede: © Ford Motor Company

 

Ny Renault Clio 2019 model

 

I 2019 er Renault klar med den femte generation af deres populære minibil Renault Clio. Renault Clio er Europas mest solgte bil i minibils-klassen, og det er derfor vigtigt at alt er gennemtænkt helt ned til mindste detalje når en ny version sendes på markedet. 

 

 

Ny Renault Clio – Design 

Designteamet for Renault har været på overarbejde og har lagt alt deres energi i en fornyelse af Clio’ens interiør. I den nye Renault Clio kan du derfor forvente dramatiske forandringer ift. den nuværende hvor bedre materialevalg og en mere moderne fornemmelse dominerer kabinen. 

 

Uundgåeligt at lægge mærke til i kabinen er den nye store touchskærm, som stjæler fokus og som eftersigende skulle være klassens største. Du vil også lægge mærke til en ny elektrisk håndbremse samt et delvist digitalt instrumentering, som alt i alt gør at den nye Renault Clio virker dyrere og mere luksuriøs. 

   

Alt energien er lagt i interiøret og du skal derfor ikke forvente de store udvendige forandringer. Designteamet er gået stille til værks og bevaret Clio’ens nuværende form og udtryk, hvor det kun er de nye LED forlygter samt de bredere baglygter, som skiller sig ud ift. den nuværende version. 

 

 

Ny Renault Clio – Motorer 

I den nye Renault Clio bliver den nuværende 0,9 TCE benzinmotor udskiftet med en ny og mere kraftfuld tre-cylindret 1-liters motor samtidig med, at der kommer en ny opdateret udgave af deres 1.5 DCI dieselmotor. 

 

 

Den nye Renault Clio kan leveres fra september 2019

Hvis du er interesseret i en ny Renault Clio 2019 model, så skriv en mail til os her  

 


 

Ny Ford Focus Active 2019 model

 

Danmark har allerede taget godt imod den nye Ford Focus, som netop har vundet prisen som årets bil i Danmark 2019, og til sommer introduceres den nye Ford Focus Active, der bliver Focus-familiens første crossover version. 

 

 

Ford Focus Active – Crossover 

 

Den helt nye Ford Focus blev i 2018 introduceret med mulighed for at vælge imellem et bredt udvalg af forskellige Focus-versioner. Til sommer lanceres endnu en version, nemlig den nye Active version, som skal føre Focus ind i crossover segmentet. 

 

Den nye Ford Focus Active skiller sig med sine 30 mm. ekstra frihøjde og dens offroad-egnede chassis ud fra de andre Focus versioner, og giver bilen en crossover fornemmelse. Den nye Focus Active kommer med avancerede kørersystemer som Slippery Mode og Trail Mode, der forbedre bilens greb på vanskelige overflader, så der er ingen begrænsninger for hvor den nye Focus Active Crossover kan tage dig hen.

 

Nye Biler 2019: Se tilbudspris på ny Ford Focus Active hos AutoOfferBilleder: © Ford Motor Company

 

Ford Focus Active – Design

 

Det er ikke kun undervognen og de avancerede kørersystemer, der adskiller Active versionen fra de nuværende udstyrsmodeller. Indvendigt har Active et mere råt udtryk med noprede detaljer, specielle blå active-syninger på sæderne samt et instrumentbræt og dørpanel i lyse toner, der giver den flotte Crossover en eksklusiv fornemmelse. 

 

Udvendigt skiller den sig ud med en mørk frontgrill, beskyttelsesplader for og bag, sorte lister på skærme og sider samt et unikt design af både kofanger og fælge. Den nye Focus Active fås i to nye lakeringsfarver; Metropolis White og Orange Glow og så er det den eneste Focus-version, hvor du har mulighed for at tilvælge et kontrastfarvet tag. 

 

 

Den nye Ford Focus Active kan leveres fra juni 2019.

Hvis du er interesseret i en ny Ford Focus Active 2019 model, så skriv en mail til os her

 


 

Ny Citroën C5 Aircross 2019 model

 

Den nye Citroën C5 Aircross er en liga for sig selv, hvilket blandt andet har resulteret i kåringen som Årets bil i Europa 2019.  Den nye C5 Aircross er indbegrebet af en RIGTIG SUV, hvor man ikke går ned på hverken plads, komfort eller design.

 

 

Ny Citroën C5 Aircross – Design

Designmæssigt følger den nye C5 Aircross den ikoniske designtråd Citroën har lagt for dagen, og som blandt andet allerede ses på Citroën Cactus samt den mindre C3 Aircross. Den skiller sig ud med dens store front, grafiske kontrastfelter, airbumps samt flotte aflange 3D LED-lygter.

 

Du har rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på din nye Citroën C5 Aircross. Du kan nemlig vælge imellem hele 30 forskellige udvendige farvekombinationer, samt 5 forskellige kabineindretninger. Det eneste problem her er, at det bliver ekstremt svært for dig at vælge farve til din nye C5 Aircross.

 

 

Ny Citroën C5 Aircross – Motor samt gear

Den nye C5 Aircross kommer med to højtydende benzinmotorer samt tre effektive dieselmotorer.

 

Begge motorer fås med Citroëns nuværende 6-trins manuel gearkasse, men de fås også ­med den nyeste version af deres 8-trins automatiske gearkasse EAT8. Ifølge Citroën vil den nye EAT8 gearkasse reducere forbruget på op til 7% sammenlignet med den nuværende EAT6 gearkasse, takket være de to ekstra gear.

 

 

Den nye Citroën C5 Aircross kan leveres fra april 2019 

Hvis du er interesseret i en ny Citroën C5 Aircross 2019 model, så skriv en mail til os her.