Sammenlign bilforsikring: Dækker din bilforsikring disse tre skader?

Sammenlign bilforsikring: Har du styr på hvad din bilforsikring egentlig dækker? Mange bilejere ved ikke hvordan, eller om, de er dækket hvis der sker en ulykke som er lidt ud over det sædvanlige. AutoOffer kigger her på tre skader som din bilforsikring måske ikke dækker, samt hvad det koster hvis du vil have den dækket.

Sponsoreret artikel  

Sammenlign bilforsikring: Hvordan er du dækket ved fyrværkeriskade?

 

Du har haft en helt fantastisk nytårsaften, men hvad er der dog sket med din bil?

 

Risikoen for at din bil får en skade nytårsaften er inden for de seneste år desværre steget markant. Det er derfor en god idé at vide hvordan du er dækket hvis du skulle være så uheldig at få en fyrværkeriskade.

 

Sammenlign bilforsikring - dækker min bilforsikring fyrværkeriskader

 

Sammenlign bilforsikringsdækning: Har du en kaskoforsikring eller ansvarsforsikring? 

Hvis du får en fyrværkeriskade skal du melde det til dit forsikringsselskab, men her skal du være opmærksom på, at dit forsikringsselskab kun dækker skaden, hvis du har en kaskoforsikring. 

 

  • En ansvarsforsikring dækker nemlig kun hvis du skader andre personer eller køretøjer, og dækker ikke skader som dit eget køretøj får. Hvis du får en fyrværkeriskade, og kun har en ansvarsforsikring, skal du derfor selv betale for at få fyrværkeriskaden lavet på et værksted. 

 

  • Til sammenligning er du med en kaskoforsikring fuldt dækket, da den dækker enhver form for skade, som påføres bilen. Du skal dog stadig betale selvrisikoen ved en fyrværkeriskade, og har du en meget høj selvrisiko bør du overveje at tilkøbe en friskadeforsikring. 

 

 

LÆS OGSÅ: GUIDE TIL BILLIG BILFORSIKRING  

 

 

Hvad er en friskadeforsikring? 

En friskadeforsikring er en tilvalgsdækning til din kaskoforsikring, hvor du bliver fritaget for at skulle betale selvrisikoen, hvis din bil bliver skadet i forbindelse med blandt andet: Brand, lynnedslag, tyveri samt faldende genstande som f.eks. en nytårsraket. 

 

TIP: Med en friskadeforsikring er du også dækket, hvis der nytårsaften bliver begået hærværk mod din og de andre biler i nærheden.  

 

 

Sammenlign bilforsikring med friskadeforsikring

Hvis du gerne vil slippe for at skulle betale selvrisiko, så kan du nedenfor se hvad en kaskoforsikring med tilvalgsdækningen ”friskade” koster hos forskellige forsikringsselskaber i Danmark.

 

 

Sammenlign bilforsikring priser på friskadeforsikring

*Sammenlign bilforsikring inkl. friskade: Priser fra Tryg, Topdanmark, Nykredit og Gjensidige på Nissan Qashqai 1.5 dCi 100HK Tekna er alle indhentet fra forsikringsguiden.dk hvor du kan sammenlign bilforsikring. Sammenligningen er lavet med udgangspunkt i en 40 årig bilist som bor på Nørrebro med 20 års erfaring og ingen tidligere skader samt en selvrisiko så tæt på 3.000 DKK som muligt.

 

 

BILLIGSTE BILFORSIKRING INKL. FRISKADE: 5.106 DKK

>> BEREGN BILFORSIKRING INKL. FRISKADE <<

 

 

 

Sammenlign bilforsikring: Hvordan er du dækket ved tandskader? 

 

BANG! Du har været ude for en ulykke og kan mærke at dine tænder har fået en hård medfart.

 

Hvis du har været ude for en ulykke, og dit flotte smil pludselig er knap så flot længere, så er det en rigtig god idé at vide hvordan du er dækket – vi ved jo alle sammen hvor dyr en tur til tandlægen kan være.

 

Sammenlign bilforsikring - bilforsikring dækning ved tandskader

 

Sammenlign bilforsikringsdækning: Var du selv skyld i ulykken? 

Hvis du har været ude for en ulykke og fået en tandskade, skal du altid melde det til dit forsikringsselskab for at se, om du kan få dækket udgifterne til tandbehandlingen. Om det kan lade sig gøre afhænger af:  

 

  • Var du selv skyld i ulykken? Hvis du selv var skyld i ulykken og dermed ikke har mulighed for at få erstatning fra en anden ansvarlig skadesvolder, skal du selv betale for tandbehandlingen.

 

  • Var en anden skyld i ulykken? Hvis du ikke selv var skyld i ulykken, kan du få den ansvarliges forsikringsselskab til at betale for tandbehandlingen.

 

Hvis du altid vil være sikker på at dine tandbehandlinger er dækket, bør du overveje at tilkøbe tilvalgsdækningen ”førerulykke”. 

 

 

Hvad er en førerulykkeforsikring? 

En førerulykkeforsikring er en tilvalgsdækning til din bilforsikring, der dækker personskader hvor der ikke er mulighed for at få erstatning andre steder fra. 

 

TIP: Hvis du er på udkig efter en billig bilforsikring til unge, så er det en idé at tilkøbe dækningen ”førerulykke”. Med denne dækning får du nemlig også erstatning hvis du kommer ud for en bilulykke som resulterer i at du får varige mén, og du ikke har mulighed for at få erstatning fra anden side. Som ung har du et langt liv foran dig, og med førerulykke, er du i hvert fald sikker på at få en erstatning hvis du skulle være så uheldig at køre galt og blive invalid eller mister din mulighed for at arbejde. 

  

 

LÆS OGSÅ: BILFORSIKRING TEST - SÅ MEGET KAN DU SPARE  

 

 

Sammenlign bilforsikring med førerulykkeforsikring  

Hvis du gerne vil være fuldt dækket i tilfælde af en personskade på dig selv, kan du nedenfor se hvad en kaskoforsikring med tilvalgsdækningen ”førerulykke” koster hos forskellige forsikringsselskaber i Danmark.

 

 

Sammenlign bilforsikring - priser på bilforsikring med førerulykke

Sammenlign bilforsikring inkl. førerulykke: Priser fra Codan, Topdanmark, Nykredit og Gjensidige på Nissan Qashqai 1.5 dCi 100HK Tekna er alle indhentet fra forsikringsguiden.dk hvor du kan sammenlign bilforsikring. Sammenligningen er lavet med udgangspunkt i en 40 årig bilist som bor på Nørrebro med 20 års erfaring og ingen tidligere skader samt en selvrisiko så tæt på 3.000 DKK som muligt.

 

 

BILLIGSTE BILFORSIKRING INKL. FØRERULYKKE FORSIKRING: 4.727 DKK

>> BEREGN BILFORSIKRING INKL. FØRERULYKKE <<

 

 

Hvad koster bilforsikring inkl. tilvalgsdækningen førerulykke hos AutoOffer? 

Hvis du allerede har AutoOffers bilforsikring i samarbejde med Vardia kan du tilkøbe tilvalgsdækningen ”førerulykke” til en fast lav pris på kun 71 DKK/år (6 DKK/mdr).

 

 

 

Sammenlign bilforsikring: Hvordan er du dækket, hvis du låser nøglen inde i bilen? 

 

”bip bip” du åbner bagklappen, lægger nøglerne i lommen, smider din jakke ind i bagagerummet og smækker klappen igen. 

 

Mange nyere biler har i dag en bilnøgle med mulighed for kun at åbne bagklappen, og hvis du er så uheldig at have låst din bilnøgle inde i baggagerummet, er det godt at vide, hvordan du er dækket.

 

Sammenlign bilforsikring - dækker din bilforsikring nøgletab? 

 

Sammenlign bilforsikringsdækning: Har du vejhjælp? 

Hvis du er så uheldig, at du har låst din bilnøgle inde i bilen, skal du ringe efter en låsesmed, der kan hjælpe dig med at åbne låsen, med mindre din bilforsikring dækker det. 

 

  • En kaskoforsikring dækker alle skader du får på bilen, og en indelåst bilnøgle er desværre ikke dækket af din kaskoforsikring. Hvis du ”kun” har en kaskoforsikring skal du derfor have fat på en låsesmed, som cirka koster 700 DKK. 

 

  • Til sammenligning er du med en kaskoforsikring inkl. tilvalgsdækningen ”vejhjælp” fuldt dækket hvis du skulle låse din bilnøgle inde, og den årlige pris for dækningen er faktisk en del billigere end den engangsydelse du skal betale for en låsesmed. 

 

 

Hvad er en vejhjælpsforsikring?

En vejhjælpsforsikring er en tilvalgsdækning til din bilforsikring, hvor du får hurtig hjælp f.eks. hvis: din bil går i stå, der sker et uheld så din bil ikke kan køre videre eller hvis du låser din bilnøgle inde i bilen. 

 

TIP: Med AutoOffers bilforsikring i samarbejde med Vardia er du med tilvalgsdækningen ”Vejhjælp” dækket i hele Europa. 

 

 

Sammenlign bilforsikring med ”vejhjælp” tilvalgsdækning  

Hvis du gerne vil være fuldt dækket hvis din bil går i stå, eller hvis du har låst din bilnøgle eller hund inde i bilen, så kan du nedenfor se hvad en kaskoforsikring med tilvalgsdækningen ”vejhjælp” kan koste.

 

 

Sammenlign bilforsikring - bilforsikring med vejhjælp forsikring

*Sammenlign bilforsikring inkl. vejhjælp: Priser fra Alm Brand, Topdanmark, Nykredit og Gjensidige på Nissan Qashqai 1.5 dCi 100HK Tekna er alle indhentet fra forsikringsguiden.dk hvor du kan sammenlign bilforsikring. Sammenligningen er lavet med udgangspunkt i en 40 årig bilist som bor på Nørrebro med 20 års erfaring og ingen tidligere skader samt en selvrisiko så tæt på 3.000 DKK som muligt.

 

 

BILLIGSTE BILFORSIKRING INKL. VEJHJÆLP FORSIKRING: 5.409 DKK

>> BEREGN BILFORSIKRING INKL. VEJHJÆLP <<

 

 

Hvad koster bilforsikring inkl. tilvalgsdækningen ”vejhjælp” hos AutoOffer? 

Hvis du allerede har AutoOffers bilforsikring i samarbejde med Vardia kan du tilkøbe tilvalgsdækningen ”vejhjælp” til en fast lav pris på kun 531 DKK/år (44 DKK/mdr.)

 

 

 

 

Vil du have flere guides?

 

Så tilmeld dig AutoOffers nyhedsbrev. Så vil du modtage guides og fantastiske tilbud direkte i din mailboks. Skriv din email nedenfor: