Se AutoOffers biltest af en Skoda Rapid

I denne uge tester Niels den nye Skoda Rapid. ”Den oplagte begynderbil til en familie med to børn, som ikke ønsker at investere alt for meget i en ny bil” forklarer Niels.
Hvordan er indretningen?
Altså kabinen er meget enkelt indrettet, og radioen her, som jo er standard, den er meget simpel men alligevel meget lækker. Og så synes jeg der er et rigtig godt aflægningsrum lige under radioen som er svagt hældende, og som tager godt fat.

Hvad med rummeligheden?
Rummeligheden er god som den er i næsten alle Skoda biler. Det er ikke sådan så man sidder og føler sig klemt inde, heller ikke hvis turen skulle gå hen at blive lidt længere.

Hvordan kører en Skoda Rapid?
Den kører da rigtig, rigtig behageligt. Den ligger meget trygt og stabilt på vejen så der er ikke noget slinger i valsen. Der er også godt med fremdrift og acceleration og der er ikke nogen tvivl om at den her 1,2 er en motorstørrelse passer rigtig godt til noget økonomisk bykørsel og landevejskørsel.

Hvem kører Skoda Rapid?
En familie med to voksne og to børn kunne være oplagt, for der er godt med plads bagi og den er prisøkonomisk. Det kunne være til den lidt unge familie som vil have noget godt at køre i, noget stabilt at køre i.

Hvad er godt ved en Skoda Rapid?
Den har de faktorer der er vigtige for at man kan blive forelsket i den, og man får lyst til at køre længere ture end man egentlig skulle. Den er nemlig fin i motorstørrelse, den er accelererende, den makker ret og gør det man beder den om. Man sidder godt i bilen – den er rolig og man kan i virkeligheden bare koncentrere sig om at køre og nyde det man ser på vejen.

Niels giver Skoda Rapid: 4 ud af 5 stjerner.

Er du på udkig efter en større bil indenfor Skoda familien, så vil den nye Skoda Octavia måske være noget for dig. Se vores biltest af den her